Polat Alemdar ve Amonun Efsane Konuşma Sahnesi ! (231.Bölüm)

Polat Şaşmaz

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,749
Puanı
1,060
Kurtlar Vadisi Pusunun bu sene ki en büyük transferi daha önce Kurtlar Vadisinin 97.Bölümünde (finalinde) Vadiye giriş yapan ünlü Holywood Yıldızı Andy Garcia. Andy Garcianın Yüce Majeste (en büyük) olduğu iddia ediliyordu ama ondan daha büyüklerinin de olduğu bu bölümde öğrenildi. Yani Vadi alt konsülden üst konsüle bu bölümde geçiş yaptı.

Konuşmada ki bazı sırlı mesajlar:

Polat Alemdar: Türkiye Cumhuriyeti
Amon: Amerika
Ra: İngiltere
Aten: İsrail (ya da başka bir Avrupa Ülkesi)

bu sahne türk tv tarihine geçti , burada yazılan diyaloglar replikler hepsi on numaraydı gerçekten müthiş bir sahne çekmişler

Konuşma gerçekten çok iyiydi ancak ben konusmalarin türkçe olmasından yanayım neyse onlar öyle uygun görmüş.

beni en çok ilgilendiren şey yüce masejtenin amon olduğunu açıkladılar :))
videoda 6:41 kısmına gelin polat amona diyorkı en son bana üstadla hanifelik teklif etmiştin diyor
büyük ustad yüce masejtenin emriyle o teklifi etmişti polat burda büyük ustada emirleri veren kişinin amon olduğunu açıkca söylüyor 🙂🙂🙂

beni en çok ilgilendiren şey yüce masejtenin amon olduğunu açıkladılar :))
videoda 6:41 kısmına gelin polat amona diyorkı en son bana üstadla hanifelik teklif etmiştin diyor
büyük ustad yüce masejtenin emriyle o teklifi etmişti polat burda büyük ustada emirleri veren kişinin amon olduğunu açıkca söylüyor 🙂🙂🙂
Bence amon değil başka biri acaba amonun bahsettiği RA olabilir mi

Bence amon değil başka biri acaba amonun bahsettiği RA olabilir mi
hayırr cnm eski vadiye amon yüce masejte olarak giriş yapmıştı ona signetormu ne yüce masejte olarak sesleniyordu hatta ama hala amon yüce masejte değilmi diye diyenler vardı bu bölümde tekrar açıkladılar yüce masejte olduğunu ustada halifelik teklifini yüce masejte yapmasını söylemişti polatta amona buyuk ustatadın bana halifelik teklifi etmesini istemiştin diyor daha nasıl açıklıcaklar bu durumu yüce masejte olayını açıklıyor iştee 🙂🙂🙂

hayırr cnm eski vadiye amon yüce masejte olarak giriş yapmıştı ona signetormu ne yüce masejte olarak sesleniyordu hatta ama hala amon yüce masejte değilmi diye diyenler vardı bu bölümde tekrar açıkladılar yüce masejte olduğunu ustada halifelik teklifini yüce masejte yapmasını söylemişti polatta amona buyuk ustatadın bana halifelik teklifi etmesini istemiştin diyor daha nasıl açıklıcaklar bu durumu yüce masejte olayını açıklıyor iştee 🙂🙂🙂
Ama hatırla polat ustat ranitla gorusunce hatta onu maceste sanıyordu hatta cahit kapı arkasından ranit telefonla macesteyle konuştuğunu duyup onun maceste olmadığını anlamsti. Eğer polat amonu biliyordu daha önce amon yüce maceste olsaydı polat raniti yüce maceste sanmazdi.