Polat Alemdar Sonunda Maskesini İndiriyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan *Dream*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,517
Puanı
710
CZ9_kurtlar-vadisi-178.jpg

Kurtlar Vadisi Pusu'da haftalardır ölüp ölmediği bilmecesi süren ve geçen hafta maskeli fedainin kendisi olduğu ortaya çıkan Polat Alemdar sonunda diziye dönüyor.Evlilik hazırlıkları ve balayı nedeniyle çekimlere ara veren Necati Şaşmaz için senaristler dizide böyle bir yol seçmişti.Dizinin bu hafta yayınlanacak olan bölümünde Polat Alemdar'ında ortaya çıkması ile reytinglerini dahada arttırması bekleniyor

Bu adam sübyancı çıkmış yahu. :D Çocuğu yaşında kızla evlenmiş kızın yaşını daha yeni öğrendim. :F

Son düzenleme:
Bir şey demedim yahu hiç beklemezdim ondan hala şoktayım. :D

aga kendi kararı saygı duymak lazım sonuçta evlendi başka bişey yapmadı :D yaşı büyük ama kendisi çok genç gösteriyo

deil eğer polat çıkarsa çok basite kaçarlar ama kım bılmıyorum bende diyorumkı yenı karakter koysunlar çok ünlü olsun reytıngler 2 puan daha artsın

polat neresini indirirse indirsin artık ne köy olur ne kasaba boş işler bunlar dream in vadicilere kıyağı olmuş bu haber :))

Belki polat diziye döndü ama bu bölümdede yüzü açılmicak fragmana aldanmayın bence son sahnede ya hayal yada rüya görüyo olucak çünkü adam balayına giderken saçlarını kestirmişti birden bukadar uzamaz bende chinaya katılıyorum hala içimden bir his maskeli polat değil diyor.

maskeli polat aga kusura bakmayın aga biz çok fazla abartıyoz adamlar zaten şaşırtmacayı pusatla yaptılar maskeli polat bu kadar basit :D

Belki polat diziye döndü ama bu bölümdede yüzü açılmicak fragmana aldanmayın bence son sahnede ya hayal yada rüya görüyo olucak çünkü adam balayına giderken saçlarını kestirmişti birden bukadar uzamaz bende chinaya katılıyorum hala içimden bir his maskeli polat değil diyor.

poalttır polat yeminle :))

ben izlemiyorum ama iki hafta önce polat dedim halada diyorum saçı uzamaz bu kadar diyorsun ama ordaki oyuncu zatenmaske altındaki figüran ama o kadar özensizki saçını kestirtmemişler figürana :)

polatın balayı sefası bitince figüranın rolü kalmayacak polat o kılığa bürünecek :))