Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kurtlar Vadisi Pusu efsanelerinden Kara dün akşam Vadiden ayrıldı. Mr. Key Siyah Sancak ve Karaya Ebola Virüsü bulaştırdı ardından Karayı Polat Alemdarın üstüne yolladı. Polat Alemdar Karanın Ebola Virüsü kaptığını öğrendi.
brazz saçma lmus bence mr.k adamlarına diyorki kara haric diğer kişilere aşı yapıcaksınız diyor ama kara ne saçmalıyorsunuz dedi diye karayada aşı vurmus oluyorlar o sahneyi bence beceremediler çok mantıklı bir sahne olmadı diye düşünüyorum aşı sahnesini diyorum 🙂
brazz saçma lmus bence mr.k adamlarına diyorki kara haric diğer kişilere aşı yapıcaksınız diyor ama kara ne saçmalıyorsunuz dedi diye karayada aşı vurmus oluyorlar o sahneyi bence beceremediler çok mantıklı bir sahne olmadı diye düşünüyorum aşı sahnesini diyorum 🙂
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.