Polat Alemdar Final de ölürmü?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yasin93
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Yasin93

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
991
Puanı
285
Arkadaşlar bilindiği üzere bu sezon Vadi nin son Sezonu. Henüz sezonun başında efsaneden iki efsane ayrildi Gürkan Uygun (Memati) ve Erdem Ergüney (Deli Hikmet).Bence Polat karakteri ölmez ama güzl ve dokunakli bir Ölüm hazirlansa daha fazla Reyting alir.Sizce Polat ölürmü?

Bence Ölür Büyük Final'de ve en az 15 reyting alır :D

bence ölmez yeni konsept olacak polat ölmez hee ölürse reyting rekoru kırılır ama rekor için vadiden yoksun kalmayı tercih etmeyiz heralde ölmemeli kesinlikle

Bence de ölmez.Çünkü yakın zamanda başka bir kanalda yeniden karşımıza çıkabilir :D O yüzden öldürmezler.Daha ne 10.yıllar göreceğiz diziden. :D

Polat Alemdar bence de yeniden sonra karşımıza çıkar :)

Dizinin bu sezon bitecegini zannetmiyorum.. Daha dogrusu bitmez! Konsept degistirecek bir durum da yok. Vadi her sezon, aslinda konsept degistiriyor.

Kurtlar Vadisi bir gün tamamiyle bittirilsede Polat Alemdar ölmemelidir bence..

Bence de ölmez.Çünkü bu kadar büyük bir ilgi olduktan sonra devam eder ve daha Kurtlar Vadisi Suriye var o olmadan Polat ölemez. :D :D

aslında master kardeşime katılıyorum bence de bitmez bu sezon

Öleceğini zannetmiyorum. Kurtlar Vadisi Pusu'nun daha bitmeyeceği, ara verileceği açıklanmıştı. Polat Alemdar ölmez, devam eder. :)

Dizinin bu sezon bitecegini zannetmiyorum.. Daha dogrusu bitmez! Konsept degistirecek bir durum da yok. Vadi her sezon, aslinda konsept degistiriyor.

Kurtlar Vadisi bir gün tamamiyle bittirilsede Polat Alemdar ölmemelidir bence..

zaten eğer bitmezse yakında haberleri çıkar bitmeyecek diye :D