wow nasıl bi senaryo böyle nasıl oyunculuk böyle tuylerim resmen yumsacık oldu.Bundan sonra favori dizilerim KV - AS - AK
dalgaya alıyon aklınca ama böyle bi senoryo yok arkadaşım ceza puanım inince sana bişey yazacam hakaret küfür falan değil yanlış anlama gönderme yapacam sana sadece bak bakim bi daha böyle yorum yapabiliyon mu
- - - Ekleme - - -
benim favori dizilerim umutsuz ev kadınları krem emirin yolu falan filan işte senin de öyledir eminim :
yav he he sen dediğim dizileri izle
izle de dizi gör be şu konuları senaryoya dahil etmeye cesaret edemez diğer diziler vadi birçok siyasi olayı bilmesiyle meşhurdur zaten sen dediğim diizleri izle hadi bakim
Saydığın dizilerin hiç olmazsa gerçek hayata daha cok realize edilen diziler ama KV Krem'den daha fantastik bir haya gucune sahip bir diziymiş onu anladımBaksana hayatında İllUminati konseyi görmemiş bir kimsenin resmettiği İllumintai konseyi Selana'nın UTOPYA'sindan daha ütopik bi hayal gucuyle resmedilmiş.
Çok orjınal ve çok utopik senaryo ve çekimiyle hastası oldum KV'nin böyle devam etsin.
mesaj 2
Çünkü diğer diziler polıtakı takip etmıyor etse onlarda senaryo sıkıntısı cekmez onlarda KV gibi 10-20 sene sürer.Pana filmin neden en uzun süren işi bu senaryo sıkınısı yok adamlarin politaki gundemi takip ediyorlar.Senaristler hayal gücünü çaliştirsin bakalım kaç sene sürüyor KV.Saydıgın dizilere illaki göz atarim.Tabir-i caizse "KV erkek dizisi hödö hödö sen git karı dizileri izlemeye devam et" demeye çalişiyorsan bana bunlarla bel altı vuramazsınBen öyle gaza gelen biri değilim o gazı fark ettiğim anda frene basarim beni daha tanımıyorsun sanırım tanıyamazsın ve tanımıyacaksında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?