Polat Alemdar'ı Necati Abi İsterse Öldürürüz!!!

Aga akifi ne kadar eleştirsekte akif iyi bi oyuncu yavaş yavaş alıştırıyorlar

aga öyle diyonda tamam iyi bir oyuncu ama polatın yerine geçicek bir oyuncu değil bence eğer geçirirlersede bunun tek nedeni var oda Ömer Lütfi Metenin oğlu olmasıdır yoksa ona dizide yer vereceklerini hiç sanmıyorum

polatın yerine kimse geçmez zaten ama akif harbiden çok akıllı

yapımcinın abisi fln işlemez o kural geçerliyse dıger oyunculara haksızlıkır yapımcıyla uzun sure çalışmak dizide şöz hakkı getirmez

Polat'ın veliahtını Akif olarak hazırlıyorlar zaten ama Akif de torpilli olduğundan veliaht o olacak.

akifi çok büyütüyolar ya bi tane koycam ölcek gitçek:Dkim ki o polatın yerine geçcek polat olmazsa olmaz:)

anladık xantier merak etme kvp olmasa bir hic olack neco torpille kasayı doldurdu kaprislere girmiş

aga polat ölecek o yerine geçecek diye bişey yok zaten akif iyidir diyoz :D

- - - Ekleme - - -

ne torpili beyler ne diyonuz adamlar hakkını veriyo karakterin akif süper ötesi oynuyo rolünü necati 10 yıldır gece gündüz çalıştı da en tepeye çıktı ayrıca onu osman sınav başrol yaptı raci değil bilip bilmeden konuşmayın

abisi olmadan deneymsiz adam başrol seçildi adam dogru.10 yıldır oşman sınav war zaten haklısın

böyle konular ortaya çıktığına göre demekki kurtlar vadisinin sonu yakın

her ne olursa olsun millet memati çıktığındada artık kimse izlemez diyodu ama öyle olmadı dizi daha çok izleyiciye ulaştı.Polat ölse bile senaristler izletmeyi yine başarır niyemi bakınız süleyman çakır öldüğünde kimse daha polatı tanımıyodu hemde dizinin ilk sezonuydu ama oktay kaynarca tanınıyodu ve daha çok seviliyodu ama senaristler onu öldürdü dizinin asıl başrolü oydu ozaman ama çıktı sonuç olarak bu diziden polat memati abdül çakır gider ama vadi kalıcıdır şunu unutmayın bence necati artık yavaş yavaş necatide diziyi bırakıcak çünkü şartlar gerçekten zor inşallah çıkmaz ama çıkarsada bu dizi daha 10 yıl daha ayakta kalır boşuna sevinmeyin...

aga polatı kimse mi tanımıyodu OHA :D polat bu dizinin 1.bölümden beri başrolüdür

- - - Ekleme - - -

polat olmadan vadi olmaz

Başka karakterleri oynamak istemesi normal bence

aga polatı kimse mi tanımıyodu OHA :D polat bu dizinin 1.bölümden beri başrolüdür

- - - Ekleme - - -

polat olmadan vadi olmaz

aga öyle demek istemedim demek istediğim millet polatı yeni yeni tanıyodu ama oktay öyle değildi herkez vadiden öncede tanıyodu demek istediğim buydu hane bazıları diyoya necati olmadan dizi devam etmez ben onun için bu cümleyi kurdum yoksa tabiki esas başrol polattır :D

vadi polatsız da devam eder...kimse merak etmesin.....bu dizi başrolsüz de devam eder....yeterki akla mantığa uyan senaryo olsun ve saçmalamasın yeter....hatta ben veliaht olarak aynurayı görüyorum....hem zeki hem cesur...bayan olması da artı avantaj...:encouragement:

recep tamam aga anladım diziden önce deseydin orayı anlamamışım yoksa polat çakır birdi zaten :D canpolat :D
bence polatsız vadi olmaz

recep tamam aga anladım diziden önce deseydin orayı anlamamışım yoksa polat çakır birdi zaten :D canpolat :D
bence polatsız vadi olmaz

tamam aga sıkıntı yok :D gerçekten polatsız vadi olmaz olur ama polatın kattığı karizmayı katamaz.

aga polat demek kurtlar vadisi demek o olmadan olmaz ki düşünemiyom bile