Polat Alemdar'ı Necati Abi İsterse Öldürürüz!!!

34rcp44

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
8,210
Puanı
610
bahadir-ozdener-cuneyt-aysan-1225340-450x245.jpg

Kurtlar Vadisi senaristlerinden çok özel tüyolar geldi.Türk televizyon tarihinin fenomen dizisi Kurtlar Vadisi’nin senaristleri Cüneyt Aysan ve Bahadır Özdener dizinin geleceği ile ilgili sorulara cevap verdi.Zaman gaztesine konuşan Bahadır Özdener ve Cüneyt Aysan dizinin kahramanı Polat Alemdar’ın aşkı ve adaleti simgeledinin söyleyen Aysan-Özdener ikilisi Polat’ın can güvenliği ile ilgili yüreklere su serpiyor.Ayrıca “Daha İhtiyarlar’ın başına geçececek.” Ancak yine de son kararı Polat’ı canlandıran Necati Şaşmaz’a bırakıyorlar...Cüneyt Aysan ayrıca şu cümlelerinede yer verdi:"Polat’sız da olur. Ama gelinen nokta o. Ama Polat’ın yerine bir şey vermek vaadiyle. Polat veliaht sunmak vaadiyle bunu yapabilir."ve son olarak Bahadır özdener:"Necati abinin dizide oynamamak isteme hakkı bizde saklıdır.""Necati abi derse ki ben başka bir hayatı tercih ediyorum, ben eşimle çoluğumla çocuğumla bir hayat süreceğim, istemiyorum yoruldum; bunları dedi demiyorum, derse diyorum, şüphesiz onun tercihine saygımız var. O yüzden de diyorum ki eğer böyle bir tercihi olur ise, biz anlatmak istediklerimizi bir formülle anlatmaya çalışacağız."

rezalet vadi gerçegini yansıtmış resmen şaşmaz ailesi ne kadar isterse kazansın dizisi gercegini itiraf etmiş

neresi rezalet emre adamlar biz necati şaşmaz olmadanda istediklerimizi anlatırız diyo sen kalkmış rezalet diyosun.

olay ortada hiçbir dizide dizinin kaderi oyuncuya bırakılmaz hastalık yoksa senarist hep ddigim olayı agzıyla itiraf etmiş

ama biz dgl neco karar verir dmk recep. @takas sözleşme varsa paşa paşa oynıcak eger ûlkenin en çok izlenen dizilerindn birinde ana karakter sözleşmesiz ise o daha vahim

Hiç bir şey olmaz bu sezon biter en fazla ama polat ölmez kurtlar vadisi finali gibi bir şey bekliyorum ben finalde.

polatsız olmaz merak etmeyin necati şaşmaz ayrılmak isterse vadi biter keşke evlenmeseydi ya

ama biz dgl neco karar verir dmk recep. @takas sözleşme varsa paşa paşa oynıcak eger ûlkenin en çok izlenen dizilerindn birinde ana karakter sözleşmesiz ise o daha vahim

hayır öyle demek değil kaldıki öyle olsa ne çıkar adam 10 seneden belli gece gündüz çalışıyo sadece 1 gün tatilleri var biz belki onun yerinde olsak çoktan çıkmıştık diziden tabiki Necatinin lafını dinlicekler neticede yapımcısı abisi..

- - - Ekleme - - -

polatsız olmaz merak etmeyin necati şaşmaz ayrılmak isterse vadi biter keşke evlenmeseydi ya

aga adam 50 ye merdiven dayicak çoluk çocuğa karışması lazım keşke sezon finali yaparken evlenseydi ozaman daha iyi olurdu. :D

Polat ayrılırsa velihatı akif olacak büyük bi ihtimalle zekası giyinişi planları hep polatı andırıyor bizi ama polatsız vadi olmaz

akif bence o koltuğa yakışmıyo mirsadı öldürmeselerdi o geçseydi iyi olurdu ama olmadı şimdiki ekipten ise akifin yerine talhanın geçmesi daha iyi olur.