Piyasada Kadın Oyuncu Yok

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,517
Puanı
710
"Araf Zamanı" dizisiyle adından sıkça söz ettiren oyuncu Saruhan Hünel, içinde bulunduğu camiayı değerlendirerek, özel hayatı hakkında çok özel açıklamalarda bulundu

- Yeni jenerasyon oyuncularını nasıl buluyorsunuz?
Sabun köpüğü tarzında bir sürü medyanın çıkardığı insanlar oluyor. Aslında bunlar medyanın kullandığı insanlar. Her iki tarafın da işine geliyor ama sonrasında ciddi tramvatik durumlar oluşuyor. Oyunculukta da bu böyle aslında. Ama yeni jenerasyonda sıkıntı erkeklerde değil. Çok iyi yetişen erkeklerimiz var ama kadın oyuncu yok. Yetişen yeni kadın oyuncu yok. Bir saptamam var benim. Dizilerde oynamak isteyen yeni jenerasyonda ne kadar meşakkatli iş yaptığımızın farkında değiller, farkında olduğunda da kötü tarafları ortaya çıkıyor bu arkadaşların. Kapris yapanlar da oluyor ve bir türlü adapte olamıyorlar. Onlar istiyorlar ki biz hem oyuncu olalım hem şöhret olalım hem az çalışalım hem çok para kazanalım. Böyle bir iş yok. Valla varsa ben de hemen adapte olurum o işe.
Kadın oyuncu yok derken bir Tuba Büyüküstün, Beren Saat'i kastetmiyorsunuz...
Tuba ve Beren rüştünü kanıtlamış oyuncular. Yeni yetişen oyuncu yok. Her sene en azından bir iki tane iyi oyuncu yetişmelidir. Karakter olmalıdır. Demin dediğim gibi oyunculukta bir yapımcının bir oyuncuya yer vermesindeki nedenden biri çok ahlaklı çalışması, çok huzurlu çalışmasıdır.

Bundan sonra nasıl bir yol izleyeceksiniz yeni projeleriniz var mı?
Genelde dizi projem bittikten sonra ilk sezonda bir türlü işe başlayamıyorum. Hep ikinci sezonda başlıyorum. Bir tane proje var ama şu an düşünüyorum.