Sen Cuma demiştin. Ben Cumartesi demiştim.Ben de demiştim.![]()
![]()
Ben dememistim galibaBen de demiştim.![]()
![]()
Ben de demiştim.![]()
![]()
tamda onu sorucaktım ama sen benden hızlı çıktınbende demiştim
umarım ne demiştin diye kimse sormaz konuyu bilmiyorum![]()
tamda onu sorucaktım ama sen benden hızlı çıktın
İlginçmiş. Pis Yedili'nin geldiği haftaki reytingleri görmek lazım ama Arka Sokaklar'ın günü değişebilir bence de.kötü Ciner başbakan yandaşı grup Arka sokakları bitirme hamlelerine çalışıyor birinci sebeb 79 bölüm 115 bölüm 133 bölüm 146 bölüm 206 bölüm 266 bölüm 269 bölüm 301 bölüm 304 bölüm 287 bölüm 289 bölüm 292 bölüm bunlardan hoşlanmadığı için diziyi bitireye çalışıyorlar o yüzden Acun şt FH bs Lale devri pis yedili Arka sokaklar 7 total kurdunu karşılaştırıp Arka sokakları bitirmek kanal d nasıl düştü bu tuzağa anlamış değilim Pis yedili CHP nin koruması altında
Acun AKP
FH AKP
ŞT AKP
LD AKP
AS MHP
PY CHP
@Bully @destere @xemrexxx
kötü Ciner başbakan yandaşı grup Arka sokakları bitirme hamlelerine çalışıyor birinci sebeb 79 bölüm 115 bölüm 133 bölüm 146 bölüm 206 bölüm 266 bölüm 269 bölüm 301 bölüm 304 bölüm 287 bölüm 289 bölüm 292 bölüm bunlardan hoşlanmadığı için diziyi bitireye çalışıyorlar o yüzden Acun şt FH bs Lale devri pis yedili Arka sokaklar 7 total kurdunu karşılaştırıp Arka sokakları bitirmek kanal d nasıl düştü bu tuzağa anlamış değilim Pis yedili CHP nin koruması altında
Acun AKP
FH AKP
ŞT AKP
LD AKP
AS MHP
PY CHP
@Bully @destere @xemrexxx