Pis Yedili TV diyorlardı bir vakit, hey gidi günler.Akşam olur zaten ablam akıl işi mi 101 gün bekletmek.Gerçi tutarsa tekrarlarını akşam da yayınlarız 8, 9 saat.@xBUGRAx
Ben çok umutluyum umarım üzülmem.
Pis Yedili TV diyorlardı bir vakit, hey gidi günler.Akşam olur zaten ablam akıl işi mi 101 gün bekletmek.Gerçi tutarsa tekrarlarını akşam da yayınlarız 8, 9 saat.@xBUGRAx
Ben çok umutluyum umarım üzülmem.
Sonu intihar girişimiyle bitti Pis Yedili TV'nin.Pis Yedili TV diyorlardı bir vakit, hey gidi günler.
Şunu demek istedim.Sonu intihar girişimiyle bitti Pis Yedili TV'nin.
Bu sefer de finali vermezsen ben de seni atacağım aşağı.Şunu demek istedim.@alperuz @xBUGRAx @Çiğdem @Aserat
Show TV'de şoke eden intihar girişimi
Haber 7 - Show TV çalışanlarından biri binanın çaıtısından intihar etmek istedi. İntihar etmek isteyen çalışan görevliler tarafından çatıdan indirildi.www.haber7.com
Verdiğimize şükret, sosyal medyada PR yap sen güzelce.Bu sefer de finali vermezsen ben de seni atacağım aşağı.
Herkesi örgütlüyorum, DM kutularını patlatıyorum.Verdiğimize şükret, sosyal medyada PR yap sen güzelce.Reyting önemli.
Zuhal Topal, Esra Erol korksun geliyoruz.Herkesi örgütlüyorum, DM kutularını patlatıyorum.
Yayınlandı mı yayınlanmayan bölümlerShow TV'nin sevilen gençlik dizisi "Pis Yedili"nin yayınlanmamış son 4 bölümü izleyicisiyle buluşacak!
Yapımcılığını Tükenmezkalem Film'in üstlendiği, başrollerini Ayşegül Aldinç, Asuman Dabak, Turan Özdemir, Eda Ece ve Melis Babadağ'ın paylaştığı yapım, 24 Haziran 2014'te 101.bölümüyle yayından kaldırılmış, çekilen son 4 bölümü yayınlanmıştı.
Dizinin yapımcısı Gani Müjde paylaştığı tweetinde; dizinin tekrar bölümleriyle ekrana geleceğini ve hiç yayınlanmamış son 4 bölümün de izleyicisiyle buluşacağını belirtti.
https://twitter.com/x/status/1255809313668501504
"Pis Yedili" tekrar bölümleriyle, 4 Mayıs'tan itibaren hafta içi her gün 15.30'da Show Tv'de!
Hiç yayınlanmamış son 4 bölümü yayınlamadılar.Ne yani hiç mi yayınlanmadı ?
Çekip yayınlamayıp turşusunu mu kuracaklar. İzleyiciye çok büyük saygısızlık. Neden böyle yapıyorlar ki.Hiç yayınlanmamış son 4 bölümü yayınlamadılar.
Yıllardır yayınlamıyorlar, tabi ki çok büyük ayıp.Çekip yayınlamayıp turşusunu mu kuracaklar. İzleyiciye çok büyük saygısızlık. Neden böyle yapıyorlar ki.
Niye yayınlamamışlar ki bunca yıldır?
Bence (eğer yayınlarlarsa) PT'de yayınlayacaklar. Youtube'a atmazlar.saçmalık youtube'ta bari yayınlasınlar
saçmalık youtube'ta bari yayınlasınlar
Eylül gelmeden yayınlasalardı keşke.Bence (eğer yayınlarlarsa) PT'de yayınlayacaklar. Youtube'a atmazlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?