Pis Yedilinin düşüş nedeni belli

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hazem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hazem

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
8,280
Puanı
1,060
Arkadaşlar bildiğiniz gibi pis yedili 1. sezonda 7 - 8 reytinglerde alıyodu çoğu zaman şimdiye baktığımızda 4 - 5 bende bence bu düşüşün nedeni ortada mesela ilk sezon davranışları , konuşmaları çok farklıydı fazla abartılmıyodu çok beğeniyodum ozaman şimdi ise :

İLK SEZON DAVRANIŞLARI , KONUŞMALARI :

Esma Sultanın eski hali - görüldüğü gibi çok normal konuşması

Esma Sultanın şimdiki hali - birde şimdiki haline bakın :

Orçonun eski hali :

Orçonun şimdiki haline birde bakın :

Dilkopatın eski hali :

Dilkıpatın şimdiki haline bakın :

Daha var aslında Zeki , Canburger ve Furkan da öyle konuşmaları abartılı ama bunlar yeterlidir sanırım

Moderatörün son düzenlenenleri:
bununla ne alakasi var salı günü rakip tekti simdi rakipleri çogaldi

my rakip olmasi bikere pis yedili bitiriyor kuzey sakarya fırat ta olunca pis yedili sansı kalmıo

Sanki görende ilk başladığında 10 reyting alıyordu sanacak show'un her günü boş salıdan çarşambaya almakla en büyük hatayı yaptılar zamanında totalde ayakta tutuyor sadece oda zirve değil. :D

bununla ne alakasi var salı günü rakip tekti simdi rakipleri çogaldi

my rakip olmasi bikere pis yedili bitiriyor kuzey sakarya fırat ta olunca pis yedili sansı kalmıo
alakası var mahoni nedense ilk sezon çok normal şekilde konuşıyolardı davranışları falan ve 7 - 8 reytinglerde alıyodu bende keyifle izliyodum ama şimdi bence bence çok konuşmaları çok abartılı

- - - Ekleme - - -

Bence dizi hala çok başarılı.Show'u ayakta tutuyor yetmez mi :)
ben zaten başarısız demedim ama ilk sezon gibi olursa bence 6 - 7 reytingle çıkar

- - - Ekleme - - -

Sanki görende ilk başladığında 10 reyting alıyordu sanacak show'un her günü boş salıdan çarşambaya almakla en büyük hatayı yaptılar zamanında totalde ayakta tutuyor sadece oda zirve değil. :D

ama ilk sezon 7 - 8 alıyodu ama şimdi 4 - 5 eski hali olsa çok daha iyi olur

alakası var mahoni nedense ilk sezon çok normal şekilde konuşıyolardı davranışları falan ve 7 - 8 reytinglerde alıyodu bende keyifle izliyodum ama şimdi bence bence çok konuşmaları çok abartılı

- - - Ekleme - - -

ben zaten başarısız demedim ama ilk sezon gibi olursa bence 6 - 7 reytingle çıkar

- - - Ekleme - - -

ama ilk sezon 7 - 8 alıyodu ama şimdi 4 - 5 eski hali olsa çok daha iyi olur

Ben zaten sen başarısız dedin demedim ama muhteşemyüzyıl yanlış anlaşıldı sanırım yorumum.Ben orada sadece Show'u ayakta tuttuğu için başarılı olduğunu dile getirdim. :)

Ben zaten sen başarısız dedin demedim ama muhteşemyüzyıl yanlış anlaşıldı sanırım yorumum.Ben orada sadece Show'u ayakta tuttuğu için başarılı olduğunu dile getirdim. :)
öyleyse tamam ama eski haline dönse bence reytingleri yükselir yanlış mı?

Hem muhteşem yüzyıl hem pis yediliyi izliyorsun sanırım bu analizi yaptığına göre. :)

yav yükselmez my varken ab 17 reyting alan yapim varken

pis yedili napsin :D sali gününe dönsün totalde alir zirveyi :D

pis yedilinin zirvesi bitti artık salıya alınsada zirveyi alamaz

Hem muhteşem yüzyıl hem pis yediliyi izliyorsun sanırım bu analizi yaptığına göre. :)

hayır , sadece salı günleri izliyodum ama çarşambaya alındığından beri sadece reklam aralarında veya show tv gece-gündüz tekrar veriyo 3-4 dk.izlemişimdir :)

- - - Ekleme - - -

pis yedilinin zirvesi bitti artık salıya alınsada zirveyi alamaz
aynen :)

- - - Ekleme - - -

show tv artık 9:00da da tekrar veriyo :)

yalnız o ilk bölümler . ondan sonra karakterler cıvıklaştı. o cıvıklaştıgı dönemde de 7-8 reyting aldı. yani önerin yanlış. klasik olarak senaryo tükendi senarist benzer şeyleri yazmaya başladı

yalnız o ilk bölümler . ondan sonra karakterler cıvıklaştı. o cıvıklaştıgı dönemde de 7-8 reyting aldı. yani önerin yanlış. klasik olarak senaryo tükendi senarist benzer şeyleri yazmaya başladı
7 - 8 reyting aldığı bölümleri hiç birini kaçırmamış biriyim salı günleri şimdiki hali çok çok daha abartılı yani evet bunları ilk 1,2,3 bölümden ama nekdarda cıvıklaşsalar şimdiki kadar değil mesela esma sultan çok fazla değişti