Pis Yedili'nin Çekimleri Başladı

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
60,858
Puanı
1,060

Gani Müjde'nin Çukurova Grubundan alacaklarını tahsil edemediği için çekimleri durdurmuştu.

Show TV'nin Ciner Medya Grubu'na satılması ile birlikte kalan bir bölüm yayına girdi.

Bu hafta tekrar bölümü ile ekrana gelecek dizinin yaz boyunca yeni bölümleri ile ekranlara gelecek.

Dizinin yapımcısı ve senaristi Gani Müjde ve Selim Aydoğdu Twitter adresinden çekimlerinin başladığını bildirdi.

İşte açıklamalar : Yapımcı Gani Müjde / Senarist : Selim Aydoğdu ;

Gani Müjde ‏<s style="text-decoration: none; color: rgb(187, 187, 187);">@</s>GaniMujde

Pis Yedili 26 Haziran Çarşamba gününden itibaren her hafta yepyeni bölümleriyle Show Tv de. Hiç bitmez bu masal demiştik di mi?
<small class="time" style="font-size: 12px; color: rgb(187, 187, 187); position: relative; margin-top: 1px;">18 sa</small>
Selim Aydoğdu ‏<s style="text-decoration: none; color: rgb(187, 187, 187);">@</s>selimaydogdu

Pis Yedili'nin çekimleri tüm hızıyla de
vam ediyor, izleyicilerie sevgiyle duyurulur.. bütün yaz boyunca Show Tv ekranlarında olacak..

26 Haziran'dan itibaren
PİS YEDİLİ | YENİ BÖLÜM - TÜM YAZ ÇARŞAMBA | 20.00

Son düzenleme:
Yazın çok iyi gidecektir okullarda tatil Showtv için olumlu bi gelişme:smile:

Bu diziyi resmen bitirdiler. 6 reyting alan diziyi 4 reytinge düşürdüler. Yazın devam etmemeliydi kışa kalmalıydı. Yazın devam edip harcanacak. Okullar tatil olsa bile ben 5 reytingin üzerine çıkabileceğini sanmıyorum.

Günü de acilen değişmeli. Doksanlar yer bitirir Pis Yedili`yi. Özellikle de A/B`de.

Zaten bu dizi 2 senelik proje olarak kalmalıydı. 3. senesine ne gerek var? Gani uzatmasa olmaz. Yahşi Cazibe`yi de böyle yapmıştı.

- - - Ekleme - - -

Ara verse dahi bu dizi kitle kaybetmez. :)

Daha ne kadar kitle kaybedecek. Totalde 4, A/B`de 2 reytinge düştü. :)

Bu diziyi resmen bitirdiler. 6 reyting alan diziyi 4 reytinge düşürdüler. Yazın devam etmemeliydi kışa kalmalıydı. Yazın devam edip harcanacak. Okullar tatil olsa bile ben 5 reytingin üzerine çıkabileceğini sanmıyorum.

Günü de acilen değişmeli. Doksanlar yer bitirir Pis Yedili`yi. Özellikle de A/B`de.

Zaten bu dizi 2 senelik proje olarak kalmalıydı. 3. senesine ne gerek var? Gani uzatmasa olmaz. Yahşi Cazibe`yi de böyle yapmıştı.

- - - Ekleme - - -

Daha ne kadar kitle kaybedecek. Totalde 4, A/B`de 2 reytinge düştü. :)
Bence gayet iyi oranlar. :) Zorlu günde o kadar aldığına şükredin. :)

Bence gayet iyi oranlar. :) Zorlu günde o kadar aldığına şükredin. :)
Artık hergün zorlu.

Başka hiçbir günde o kadar başarılı olamaz. Olay günün zorlu olması değil. Pis Yedili'nin yavaş-yavaş düşüşe geçmesi. Çünkü 2. senesinde bitmeliydi. Daha neden uzatıyorlar bilmiyorum.

Zaten @dizi kolik `e de söylemiştim daha Ceyhun karakteri gelmeden. Ümit hangi diziye girse batırıyor o dizi.

Bkz: Çakıl Taşları, Küçük Sırlar şimdi de Pis Yedili

Artık hergün zorlu.

Başka hiçbir günde o kadar başarılı olamaz. Olay günün zorlu olması değil. Pis Yedili'nin yavaş-yavaş düşüşe geçmesi. Çünkü 2. senesinde bitmeliydi. Daha neden uzatıyorlar bilmiyorum.

Zaten @dizi kolik `e de söylemiştim daha Ceyhun karakteri gelmeden. Ümit hangi diziye girse batırıyor o dizi.

Bkz: Çakıl Taşları, Küçük Sırlar şimdi de Pis Yedili
Bakalım neler olacak yeni sezonda ?