Pis Yedili`nin Yeni Halini Beğendiniz Mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,082
Puanı
1,061
Show Tv ekranlarının sevilen gençlik ve komedi dizisi Pis Yedili başka bir hal aldı. Dizinin müzikler ve s. değişti. Peki yeni halini beğendiniz mi?

Şahsi yorumum: Ben hiç beğenmedim. Fragmanları güzel ama dizi müzikleri çok çocukca. Eski müzikleri özledim

ben izlemeyi bıraktım çizgi film gibi olmuş çok kötü müzikleri malesef

ben izlemeyi bıraktım çizgi film gibi olmuş çok kötü müzikleri malesef
aynen. Eskiden bütün müzikleri çok güzeldi. Hatta kötü olan müziği yoktu. Ama şimdi iyi müzik bulamıyorum. Ve artık kesinlikle anladım müziğin dizide büyük rolü var

​Dizi artık saçmalamaya başladı :=)

Ben yemek saatinde rastlamıştım bu diziye fena değil, eski hali nasıldır bilemiyorum takip etmediğimden..

aynen. Eskiden bütün müzikleri çok güzeldi. Hatta kötü olan müziği yoktu. Ama şimdi iyi müzik bulamıyorum. Ve artık kesinlikle anladım müziğin dizide büyük rolü var

aynen öyle müzik çok önemlidir şimdi ki halini anca küçük çocuklar izler ben imkanı yok izlemem daha vadi tekrarını izliyorum beyaz tv de bin çeker

dizi müziği demek kurtlar vadisi demek bak vadiye reytinglerde müziklerinin büyük etkisi var birtane bile kötü müziği yok.

Vadinin bir tek pisi pisi müziğini beğenmiyorum. Eskiden izliyordum da

dizi müziği demek kurtlar vadisi demek bak vadiye reytinglerde müziklerinin büyük etkisi var birtane bile kötü müziği yok.

kesinlikle katılıyorum eğer vadi bu kadar büyük sükse yaptıysa bunda müziklerin etkisi çok büyüktür her müziği birbirinden güzel hepsi birbirinden muhteşemdir gökhan kırdar bu işin 1 numarasıdır tartışmasız

Salı günü seksenlerhi tavsiye ederim pis yedili artık sıktı

kurtlar vadisinin cok guzel bir muzigi var.ismini bilmiyorum ama cok guzeldi.telefonumda var ismi k.v.p.polat yaziyor suresi 7 dakka.ondan baska ferihanin ve iffetin muzikleri cok guzel.pis yediliye arada sirada bakiyorum ama yeni halini gormedim.bakarim bir ara guzelmi yoksa kotumu

Pis Yedili'nin şuan reytingleri iyi ama 2. sezonununda ben baya bir düşüş yaşayacağını düşünüyorum. Totalde ilk 10'un dışında kalabilir