Pis Yedili Ekibi Ödül Törenini Terketti!

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,298
Puanı
1,060
Show Tv ekranlarında izleyicisiyle buluşan,başrollerinde Kadir Doğulu,Ayşegül Aldinç gibi isimlerin yer aldığı,başarılı gençlik dizisi ''Pis Yedili'' ekip olarak ödül törenini terketti.

4.Tv Yıldızları ödül töreni'nde ödül takdim edilişindeki özensizliğe bozulan dizi ekibi salonu terk edip gitti.19 Mart Salı gecesi düzenlenen törende,tüm kazananlar sahneye tek tek çağırılırken,''Pis Yedili'' oyuncuları sahneye topluca çağırılınca olanlar oldu.''Pis Yedili''ekip olarak sahneye çıktı ve indikten sonra fotoğraf bile çektirmeden salonu terk ettiler.

Toplam 5 dalda aday gösterilen ''Pis Yedili'' dizisi için yapılan gerçekten de ayıp olmuş.

16VCKJf75Tl5C4mtaEu5154a.jpg

bu haberi yarım saat önce açıcaktım pis yediliyi görünce aklıma geldin açmadım konuyu @denizz19 :F

Pis Yedili bence başarıyı hakediyor kim ne derse desin.Tek başına Show Tv'yi sırtlamış dizi daha ne olsun.

Pis Yedili bence çok iyi bir dizi. Deniz'e katılıyorum. Dizi için haksızlık yapılıyor.

Geçen sezon Total dizisiydi fakat bu sezon ben diziyi AB dizisi olarak görüyorum. Yapılan esprilerde çok iyi ve çok güzel. İzlerken çok eğleniyorum. :)

Pis Yedili bence çok iyi bir dizi. Deniz'e katılıyorum. Dizi için haksızlık yapılıyor.

Geçen sezon Total dizisiydi fakat bu sezon ben diziyi AB dizisi olarak görüyorum. Yapılan esprilerde çok iyi ve çok güzel. İzlerken çok eğleniyorum. :)
Bence hala totale hitap eden bir yapısı var ama bence ab grubu da fena sayılmaz eskisine göre daha yüksek oranlar alıyor bu kesin.Show Tv uzun süre elinde tutar bu projeyi bence.