Pis Yedili Dizisine 2 Ünlü İsim Dahil Oldu !

cevaa

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
4,408
Puanı
910
Gani Müjde'nin yapımcılığını yaptığı Pis Yedili dizisi yeni sezonda sürprizlerle geliyor.
Ayşegül Aldinç, Kadir Doğulu ve Özge Özberk'in başrollerinde oynadığı Pis Yedili dizisinin kadrosuna yeni isimler katıldı. Yapım şirketi ve dizinin oyuncuları tarafından sır gibi saklanan iki yeni oyuncunun ismine tvaktuel.com ulaştı.
Yahşi Cazibe'de Simge karakterini canlandıran Hande Katipoğlu, dizinin final yapmasının ardından yeni sezonda Pis Yedili dizisinin kadrosuna girdi. Pis Yedili dizisinin bir diğer yeni oyuncu ise ünlü şarkıcı Harun Kolçak.
Hande Katipoğlu ve Harun Kolçak'ın kadrosuna katıldığı dizi eylül aylarının sonlarında yeni sezonun ilk bölümüyle Show TV ekranlarında olacak.

634806952439279600.jpg

Dizinin müzikleri eskiye dönsün başka bir şey istemem. Can sıkıntısında izliyordum. Muzikleri degisince Bez Bebege dondu

Pis Yediliyi denk geldikçe izliyorum ve gayet keyif alarak izliyorum.Hande Katipoğlu gayet iyi bir transfer olmuş ama Harun Kolçak nasıl bir performans gösterir göreceğiz :)

Orço Sivri Oyuncu Olmaktan Çıkar ise Dizi Güzel Reytinglerini Cumartesiye Yansıtır .

Dizi , Sali gununden Cumartesi'ye neden alindi anlamis degilim , Sali gunu gayet iyi gidiyodu 6-7-8 reytingler aliyodu , Cumartesi bence 1,2 reyting duser.

Iyi transferler ve reyting kazandırır biraz olsun ama dizi salı günü aldığı reytingleri alamaz bence.