'Pis Yedili' Bu Hafta Yayınlanmayacak!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
thumbnail_1404738262.jpg

Show Tv ekranlarında izleyicisiyle buluşan, başrollerini Halil Babür, Hazal Şenel, Bükre Atala, Burak Alkaş ve Eda Ece gibi isimlerin paylaştığı sevilen dizi Pis Yedili bu hafta yayınlanmayacak.

Yapımcılığını ve senaristliğini Gani Müjde'nin üstlendiği uzun bir aradan sonra yeniden stok bölümleriyle ekrana gelen dizi Pis Yedili, Geçen hafta yayınlanmamıştı bu hafta da yayın akışından çıkarıldı.

Yapımcı ve kanaldan hiçbir açıklama yapılmazken dizinin akıbetinin ne olacağı belirsiz.

Ganinin yapımları çıkarlıyor :D
Dikmen bir Pis Yedili iki :D
Dikmen bitmesinden bu haftalık olmasın sadece :Z

Anlamıyorum arkadaş ya kalan birkaç bölümü yayınlamak çok mu zor problem ne olabilir ki?

Show hem izleyene hem izlemeyene işgence ederek büyük bir iş başardı yine.:D

Anlamıyorum arkadaş ya kalan birkaç bölümü yayınlamak çok mu zor problem ne olabilir ki?
Aciklama yapilmamis fakat diger kanallarin yayin akisina bakilinca sebebini anlamak zor olmaz.
Sali veya Carsamba oynuyordu pis yedili degilmi? O gün Brezilya-Almanya veya Arjantin-Hollanda maclari olacak bu sebepten dolayi yayinlamiyorlar. Pazar günü DK bitiyor gelecek haftadan sonra araliksiz yayinlanir.

Aciklama yapilmamis fakat diger kanallarin yayin akisina bakilinca sebebini anlamak zor olmaz.
Sali veya Carsamba oynuyordu pis yedili degilmi? O gün Brezilya-Almanya veya Arjantin-Hollanda maclari olacak bu sebepten dolayi yayinlamiyorlar. Pazar günü DK bitiyor gelecek haftadan sonra araliksiz yayinlanir.
İyi de Pis Yedili'den hala reyting bekliyor mu ki Show? Yayınlasınlar hemen bitsin gitsin işte zaten pek iyi gidemez. :)

Sebebi bu iste, fakat seninde dedigin kesinlikle dogru reyting beklentileri olmamaliydi, final yapacakti galiba dizi yanlis hatirlamiyorsam :)
Evet yazın birkaç bölüm yayınlanıp bitirilecekti. :) Neyse bu Show'un işlerine akıl sır ermiyor valla nasıl biliyorlarsa öyle yapsınlar bize ne. :D

Show TV nin neden böyle yaptığını pek çözemiyorum.Pis Yedili nin bu hafta yayınlanmaması diziyi yine unutturacaktır

Forum İstatistikleri

Konular
176,650
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919