Pis 7'li Dizisi Ne Zaman Başlıyor ve Kimler Rol Alıyor ?

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,354
Puanı
809
Gani Müjde'nin senaryosunu yazdığı ve Ayşegül Aldinç ve Özge Özberk'in rol alacağı "Pis 7'li" dizisi Ekim ayında Show Tv ekranlarında olacak.

Gani Müjde müjdeli haberi twitter'de paylaştı:

Hem komedi hem dram birlikte yürüyecek.Bir nevi West Side story.Kadro süper.

Kolejin sert ve sosyetik müdürü Esma Sultan'ı Ayşegül Aldinç,çocukların mahalleden ablası Filiz öğretmeni ise Özge Özberk canlandıracak.

Kolejin iyi kalpli müdür yardımcısını Dondurmam Kaymak'ın efsane oyuncusu Turan Özdemir canlandıracak. Asuman Dabak ise Karabiber'in annesi.

Öğrenciler arasında da sürprizler var.Tarık Akan'ın oğlunun ilk dizisi olacak Barış Üregül Küçükbey adlı bir karakteri canlandıracak.

Küçük Sırlar'ın yakışıklısı Kadir Doğulu Pis 7 linin lideri Bayrampaşalı'yı oynayacak.Türk malından tanıdığımız Hazal Şenel Salça rolünde.

Her oyuncu yıldızlaşacak.Aylardır defalarca yapılan elemeleri atlatarak seçildiler. Yönetmen Haluk Bener titizlikle seçti.

Pis 7'li Öyle bir geçer zamanki'nin karşısında yayınlanacak.İşimiz çok zor.Süngüleriyle İngilizlere saldıran çarıksız neferler gibiyiz.

Furkan DOĞA / FavoriForumum.net
</SPAN>

Bu İnternet sitesindeki bilgiler yalnızca ilgi duyulan konulara ilişkin olarak yol gösterici nitelikte genel bilgi vermek amacıyla hazırlanmıştır. Yasaların uygulanması ve bunun yaratacağı sonuçlar, ilgili bilgi ve olaylara bağlı olarak büyük farklılık gösterebilir. Bu nedenle kaynak gösterilmeden haberin tamamı veya bir bölümü kullanılamaz. Ancak alıntı yapılan habere link verilerek kullanılabilir.
</SPAN></SPAN>
</SPAN>

Son düzenleme:
Tam bende paylaşıyordum ama sen paylaşmışın neyse. Kadro çok iyi. Özellikle Kadir Doğulu'nun olması iyiymiş.

Son düzenleme:
geçen sene daha azdı bu sene baya dizi başlıyor anlamında

Keyifli bir senaryo olacağa benziyor. Gani Müjde, Yahşi Cazibe'yi reytinglerde yukarılara çıkartmıştı ve bu Pis 7'li dizisinde de aynı şekil olabilir. Bu dizide hem dramatik sahneler varmış, hemde komedi. Show TV'de bu dizi ve yeni gelecek diziler tutarsa Show TV toparlanır.

Fks14 yeni bir gelişme yaşandı ekle istersen. Dizi salı günü yayınlanacakmış. ÖBGZK dizisine rakip olacaklar, işleri gerçektende zor.

show tv toparlanmaz bence

Show Tv'de gelecek sezon bu diziler var;

Adini Feriha Koydum; Gelecek sezon reytingini daha da yükseltebilir ama sanmiyorum. Hatta düsüs bile yasayabilir çünkü Cuma gününde ki rakipleri; Al Yazmalim (ATV) , Iffet (Star TV) , Bir Çocuk Sevdim (KANAL D) olacak. Ve 3'ü de çok güçlü rakipler. Cuma gününde neler yasanacak hepimiz görecegiz.

Muhtesem Yüzyil; Gelecek sezon daha da reytingini yükseltir.. Ama pek sanmiyorum çünkü karsisinda "Kuzey Güney" var.. Muhtesem Yüzyil'i izlemek istemeyenler Kuzey Güney'i seçerler. Ama Muhtesem Yüzyil'da oldukça iddiaali transferler yapti.. Bekleyip görecegiz.

Sensiz Olmaz; Bu yilin en iddiaali islerden birtanesi diyorum.. Hikayesi çok akici, oyuncular ise çok iyi.. Müzik de çok güzel.. Rakipleri; Yalanci Bahar, Arka Sokaklar ve Yer Gök Ask olacak.

Gün Aksam Oldu; Halil Ergün, Filiz Akin, Dilara Öztunc, Serhat Teoman vs oyuncularin yer alacagi dizi çok iyi reytingler alacaktir.. Dizi Ocak'ta basliyor.

Pis 7'li: Kanal için hayal kirikligi olabilir.. Ama iyi reytingler alabilir ÖBGZ karsisinda.. Ne kadar iyi alabilecekse artik.. Bekleyip görecegiz..

Kadro güzel ama işleri zor bence. Gani Müjde bu sene üç dizi birden yapıyor. Bakalım hangileri ayakta kalacak ?

zaten konu açmaya uğraşma arkadaş hep aynı dert tam konuyu açacakken biri açıyor bize kilit..neyse hızlıyız......bence tutması zor olacak lakaplar falan sanki ortega,kopil,pikaçu ,barbi,törpü,beton,süzme gibilerine benziyor ama tutmayacak salı günü birincilik yokda her iki bölümdede ilk 10 başarı olur ...