2021 Pig - Film Yorumları

Sherlock

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
48,994
Puanı
1,060

Pig.jpg

Pig

Tür:
Dram, Gerilim
Süre: 92 dakika

Yönetmen: Michael Sarnoski
Senaryo: Vanessa Block, Michael Sarnoski

Oyuncular:
Nicolas Cage
Alex Wolff
Adam Arkin

IMDb Linki

Puanlar:
IMDb: 7.2/10
Metacritic: 84/100

Filmin Fragmanı:

Filmle ilgili yorumlarınızı bu başlık altından yapabilirsiniz.

Gerçekten aşırı boş ve boğucu bir filmdi. Süresi kısaydı beni cezbeden bu oldu ama bu kısa süre bile uzun saatler gibi geldi. Film domuzu kaçırılan bir adamın tek arkadaşını bulma çabasını anlatıyor okey ama bu kadar kasvetli bir film yapmayı nasıl becerdiniz gerçekten şaşırtıcı. Filmin diyalog olmayan yerlerini atlayarak izledim fakat yine de zor bitirdim.

IMDb'de böyle yüksekten uçması da çok şaşırtıcı olmuş.

2/10

• Beğendim
Reactions: bazinga
Tam yorum: Pig

Yılın en balon filmlerinden biri. Nicolas Cage gerçekten hiç fena oynamamış ama senaryo aşırı zayıf. Seyirciye vaat ettiği ilgi çekiciliği karşılayamıyor.

3.5/10

Pig, Michael Sarnoski'nin ilk uzun metrajlı film yönetmenliği. Başrolde kaliteli bir oyuncu ama düşük puanlı gişe oyuncusu olarak öne çıkan bir oyuncu var, Nicolas Cage. Oyuncu bu filminde oldukça farklı bir görüntüye sahip, görmeye alışık olduğumuz tarzların epey dışında.

Filmde Oregon'un vahşi bölgesinde yaşayan Rob'un bir gün ona yardım eden domuzu kaçırılır. Rob, Portland'a gidip geçmişiyle de yüzleşmek zorunda kalacaktır. Köpeğinin ölümü yüzünden aksiyon üstüne aksiyon yaşayan John Wick gibi bir şey bekleyenler hayal kırıklığına uğrayacaktır, konusu bu ama içinde aksiyon diye bir şey yok.

Beslediği hayvanla ilgili çok fazla bir sahne yok, gönül bağı olan hayvanına karşı geçmişiyle yüzleşmeye çalışan bir adam var, domuz aslında bu konuda bir bahane. Çok ağır tempoda ilerliyor film, Rob karakterinin çok fazla derinliği yok. Rob gizemini korumaya devam ediyor, gizemi biraz açılıyor ama karakter yine gizemini koruyor. Aslında konusu iyi ama Rob daha derinlemesine bir karakter olabilirdi bence. Süresi 90 dakika ama ağır tempoda ilerlediği için daha uzun bir film hissi veriyor. Kötü bir film değildi ama bence yetersizdi. En azından Nicolas Cage'i farklı bir rolde görebildik.

5/10

23.02.2022

• Beğendim
Reactions: bazinga

Forum İstatistikleri

Konular
176,566
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy