'Pişti' Yakında Star'da!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,439
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com

ImageView.ashx

Star TV’de çok yakında ekrana gelecek olan Şafak Sezer, Özlem Tekin ve Gani Müjde’nin birlikte sunacağı Pişti programının hazırlıkları tamamlandı.

Keyifli bir tanıtım çekiminin yapıldığı program, haftanın gündem yaratan olaylarını pişirip, ti’ye alacak. Gani Müjde’nin moderatörlüğüyle haftanın bir gün ekrana gelecek program, magazinden siyasete, kültür sanattan spora kadar merak edilen her şeyi “pişti”leyecek.

Star coştu, durdurabilene aşkolsun. :) O kadar eleştirdik, demekki bizi dinlediler. :) Bu heyecanı önümüzdeki sezona taşıyabilirler umarım.

İnşallah taşırlar :) Bu arada geçen yıl da Çarkıfelek sayesinde Star müthiş bir yaz geçirmişti. Onu da belirtelim. Temmuz 2010 kanal sıralamaları:

[FONT=Times New Roman, Times, Serif]“TOTAL PRIME-TIME” SONUÇLARI[/FONT][FONT=Times New Roman, Times, Serif]KANAL D:13.2[/FONT]
[FONT=Times New Roman, Times, Serif]STAR:12.3[/FONT]
[FONT=Times New Roman, Times, Serif]SHOW:9.6[/FONT]
[FONT=Times New Roman, Times, Serif]ATV: 7.6[/FONT]
[FONT=Times New Roman, Times, Serif]FOX: 5.8[/FONT]
[FONT=Times New Roman, Times, Serif]STV: 5.3[/FONT]
[FONT=Times New Roman, Times, Serif]KANAL7: 5.1[/FONT]

Bu programın tutacağını düşünüyorum. :) Özellikle Şafak Sezer sayesinde çok iyi reytingler alacağını düşünüyorum yazın. :) İyi bir günde olursa günü birincilikle tamamlayabilir. :)

Son düzenleme:
Birincilik alacağını hiç sanmıyorum ama tutabilir bence de. Büyük ihtimal PT2'de ekrana gelecektir. Yaz ekranında iyi bir alternatif olacaktır :)