Photosop acil yardım!!

gözlemci

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
12,616
Puanı
860
Merhaba arkadaşlar ben bugün bir programa ihtiyacım olduğunu öğrendim Adobe photosop cs5-6-7 sürümlerinden biri windows 8-64 bit için bulamıyorum yardımcı olanlara şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.​

Bende photoshop var ama uzun zaman zaman önce indirmiştim. Sen Win7-64 bit için bile bulursan indir uyumlu olacaktır o.

Valla çok yer kapladığından dolayı "portable cs" kullanıyorum sende öyle yap hem indirirken zamandan hem de yerden tasarrruf edersin.

Merhaba arkadaşlar ben bugün bir programa ihtiyacım olduğunu öğrendim Adobe photosop cs5-6-7 sürümlerinden biri windows 8-64 bit için bulamıyorum yardımcı olanlara şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.​
Photoshop'un herhangi bir sürümünü bulup çalıştırabilirsen haber verir misin, geçenlerde bayağı uğraşmıştım ama bir türlü link bulamadım, bulduklarımda direk orjinal sayfaya yönlendiriyor ki o da paralı

Şuanda bir tane @RüzgarGülü sayesinde buldum inince denerim çalışırsa atarım sana 😉

Olsun indiriyormu indiriyor sen ona bak
olursa banada bildir bende indiriyim ,bu arada bende başka siteler buldum bakınıyom şuanda
Deneme sürümü indirdim. Geçen de böyleydi sanırım ilk açılırken seri numarası istiyor sonra 'Quit'e basınca program açılıyor
Böyle 1 yıl kullanmıştım