Philip Seymour Hoffman Ölü Bulundu!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,360
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Sinema dünyası şok bir son dakika haberiyle sarsıldı. 46 yaşındaki Oscarlı oyuncu New York'taki evinde ölü bulundu.

2006 yılında Capote filmiyle En İyi Erkek Oyuncu Oscar'ı kazanan ünlü oyuncu The Big Lebowski, Moneyball, Doubt, Charlie Wilson's War gibi onlarca önemli filmde yer almıştı. Son olarak geçtiğimiz yıl The Master ile yardımcı erkek oyuncu dalında Oscar adaylığı kazanan Hoffman ayrıca The Hunger Games serisinde de yer almaktaydı.

Gelen ilk haberlere göre Hoffman'ın ölüm sebebi yüksek dozda uyuşturucu.

Bu kadar yetenekli ve sevilen bir sanatçının ölmesi çok üzücü.. Hem de 46 yaşında

allah rahmet eylesin
bu tür ölümler çoğaldı malesef ama en çok paul walkere üzülmüştüm

İlk başta dalga geçiyorlar sandım, daha dün izlemiştim kendisini. Bu yaşta bu şekilde ölümü çok üzücü. Oynayacak, yönetecek daha çok filmi vardı önünde.

Çok üzüldüm.
Büyük yetenekte bir oyuncuydu. Ölüm sebebi de son zamanlarda şaşırtmıyor artık.

Allah rahmet eylesin. Kendisini sadece Catching Fire'da izlemiştim.

2006'da Oscar. 2008-2009 ve 2013'te adaylık.

Geçen seneki The Master'a kadar yakından tanımıyordum (pek çok filmden göz aşinalığı vardı tabii) ama oradan sonra daha yakından takip etmeye başladım.

Jake Gyllenhaal ve Amy Adams'ın oynayacağı bir filmi de yönetecekti.

Kendisini bir filmde izlemistim hangisi hatirlamiyorum. İyi oyuncuydu. Allah rahmet eylesin. Yakinlarina sabir diliyorum.

46 yaşinda mı? 😱 Hunger Gameste izlemiştim geçen hafta Snow'dan 10 yaş küçük gibi 58+ gibi 😱 Allah rahmet eylesin Hunger Games'teki rolü iyiydi