Pes 2014 İçin Üzücü Haber!

RüzgarGülü

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,059
Puanı
860
pes2014-stadium-gundemim.net_.jpg

20 Eylül'de PC, Xbo ve PS3 için çıkacak olan Pes 2014'ten üzücü bir haber geldi. Konami adına konuşan Bhatti; Oyunun yapımında kullanılan Fox Engine'e henüz alışamadıklarını dile getirdi. Bununla birlikte kısıtlı süre yüzünden oyunda yağmurlu hava seçeneğinin bulunmayacağına dikkat çekti. Ayrıca Pes 2014 lisans sorunları nedeniyle bazı İspanyol kulüplerinin statlarının da yer almayacağını belirtti.

Bundan daha öncede Konami, Pes 2014'ü yeni nesil konsollar için yayınlamayacağını belirmişti.

BesaleT post: 1435285' Alıntı:
Statlar önemli değil. :) Yağmurlu havaları da zaten sevmem daha büyük bi sıkıntı olmasın. :D

Aynen statlar ve yapğmurlu hava sıkıntı değil ama yeni nesil konsollarda yayınlanmayacağı kötü olmuş 😱

Bendeki Pes sevgisi Fenerbahçe sevgisi gibi oldu her ne kadar aksilikler de olsa yine Pes'i oynarız.

Ayrıca Pes 15 ile birlikte Pes'in devri başlar kayıt altına alın bu sözleri.

Pes 2014'ü oynadım ve bir daha oynamam sanırım gerçi arkadaşı 4-0 yendim ama olsun. :D
Oyun bulanık yok böyle bişey ayrıca olmamış oyun bu çok net fifaya özenmeye çalışmışlar. Oyun lego gibi stadlar facia her yönüyle kötü bir oyun olmuş. Üzülerek söyleyebilirim ki Fifa 14 Pes 14'den daha iyi bir oyun olacak bu kesin. Ama şöyle birşey var Pes 13'de Fifa 14'ten iyi. :D Yani ben hala Pes oynamaya devam edecem. :D

Şu grafiklere bak müthiş ben halen Pes 6 oynuyorum. :D
Her şey grafik değil, iyi oyunlar :D

Pes 2014'ü oynadım ve bir daha oynamam sanırım gerçi arkadaşı 4-0 yendim ama olsun. :D
Oyun bulanık yok böyle bişey ayrıca olmamış oyun bu çok net fifaya özenmeye çalışmışlar. Oyun lego gibi stadlar facia her yönüyle kötü bir oyun olmuş. Üzülerek söyleyebilirim ki Fifa 14 Pes 14'den daha iyi bir oyun olacak bu kesin. Ama şöyle birşey var Pes 13'de Fifa 14'ten iyi. :D Yani ben hala Pes oynamaya devam edecem. :D
Çok çabuk fikir değiştirmişsin :D:D

Son düzenleme: