FK13 Persona (1966) - Film Yorumları

phoebebuffay

Favori Üye
Katılım
12 Şubat 2020
Mesajlar
4,862
Reaksiyon puanı
5,774
Puanı
559
Bergman'ın izlediğim ilk filmiydi. Kendine has değişik bir tarzı varmış, öğrenmiş oldum. :A Aslında çok bana hitap eden tarzda bir film değildi ama genel olarak sevdiğimi söyleyebilirim.

Filmin ilk 20-30 dakikasında sıkıldım açıkçası ama devamında işler biraz tuhaf bir noktaya evrilmeye başladı ve bağlanacağı yeri çok merak ederek heyecanlı bir şekilde izledim. İzlediğim en gizemli ve farklı filmlerden biriydi. Bazı sahnelerde gerilim seviyesi de oldukça yüksekti.

İzleyeli çok olmadı ama filme dair tüm parçaları net bir şekilde hatırlamıyorum açıkçası. Ama izlerken de hiç anlamlandıramadığım imgeler ve detaylar vardı filmde. En basitinden girişte ve ilerleyen kısımlarda da birkaç kez bize gösterilen o görüntüleri hiç anlamadım mesela. Bunun dışında da anlamadığım bazı kısımlar, sahneler vardı. Parçaları tamamen birleştirebilseydim ve kafamda hiç soru işareti kalmasaydı aldığım zevk daha yüksek olurdu ama yine de beğendiğim filmi. Bir yapımı merak ederek izliyorsam onu beğenmemem mümkün değil zaten.

7/10
 
  • Beğendim
Reactions: Araf and bazinga