Persembe Gunleri Ne Izliyorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Takas fatmagul'un sucu ne?dizisi Türkiyenin en cok izlenen dizilerinden.Lütfen bir az saygili ol.o diziyi her hafta en az 10Mln TÛRK(!)izliyor. sene izleyene rastlamamis ola bilirsin.sebebi de cok acik.cevren takildigin arkadaslar hep senin gibi KVP hayranlari.

Ben sadece bolume uygun konu actim.yarin cumartesi ne izliyorsunuz adli konu da aça bilirim.burda ne var ki?persembe olum gunu mu?

ya bi git
10 milyonmuş kendin inanıyon mu? en fazla 1 milyon kişi izler.benim çevrem dediğim akrabalarım babam amcam dayım dayımın çocukları teyzemin çocukları öğretmenlerim arkadaşlarım vs vs. hepsi izliyo bu bi raslantı olamaz heralde

Bu isin de profosyonelleri var ve bu insanlarin dedigine gore secilmis insanlar ratinglerde Türk halkini temsil ediyor.ben ratinglere inaniyorum.bence de her kesin evinde olsa da buyuk bir fark olacagini inanmiyorum.

he he görüyoruz profesyonelleri her gün reytinglerde şike haberleri çıkıyo kimsenin inancı yok
1040 kişiyle bu iş olmaz

ızmırın neresınde oturuyorsun ?

@takas fatmagul sızın gıbılerının kadınlara yaptıklarını anlatan bı dızıdır. O adamlar eve gıdınce kac saat belgesel ızlıyodur acaba
kendini öyle mi avutuyon
vadiyi izlede gerçekleri gör ülke gündemini gör vatan sevgisi gör gör de gör adamlık gör tecavüz değil

vatanı vadıde ızleyecegıme vatanı satarım daha ıyı. Asıl sen kendını kandırıyorsun. Tek sarjorle 100 adam oldurmekmı adamlık

Istersen sana dogruyu soyleyeyim.takas kardes bu forumda ratinglerde aciliyor.Istersen bir ora goz at.Sahsen bende cok iyi biliyorum ki,FSN KVPden daha çok izleniyor.sebebide bu
ürkiyede dizi izleyenlerin yuzde 60i kadinlar.bence sende katilirsinki kadinlar KVPdense FSNi izler.ama bir yerde haklisin.Vadi bir zamanlarin en cok izlenen dizisiydi.ama Bitti.bitirdiler.simdiki vadi degil Pusu.bunlar derin konular.ne sen sor ne ben soyleyeyim.

kadınlar daha çok dizi izler ama türkiye de şöyle bi gelenek vardır perşembe akşamı kumanda erkeklerindir bunu da unutmayın

vatanı vadıde ızleyecegıme vatanı satarım daha ıyı. Asıl sen kendını kandırıyorsun. Tek sarjorle 100 adam oldurmekmı adamlık

her şey adam öldürmek değil işte
zaten bu vatanı senin gibiler satar

Bu konu Vadi-Fatmagül tartışmasına dönüştü yine.

Konu kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...