Persembe Gunleri Ne Izliyorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vadi büyük kanallardan birinde olmaliydi ama tnt de persembe günü gözümüzde büyük kanal

Kusura bakmayın ama zaten anket yapılıyor. Bu soru Fatmagülcülerle Vadicileri bir-birine düşürmük için sorulmuş bir soru

bu düşüncene katılıyorum bu başlığı açan vatandaş kendini kurnaz diğerlerini saf zannediyor perşembe ne izliyorsunuz diye bir başlıkmı olur herkes zaten ne izlediğini o günün reyting başlığında yazıyor gereksiz bir konu saçma bir konu açanada yakıştıramadım

Reactions: S.G.A.T.

hadı ya.. Ne bılıyosun belkı fatmagul 50 ratıng alacak ? Cok bılıyorsan sen kur reytıng sırketı

Reactions: S.G.A.T.

fatmagül 5 reyting bile alamaz
çık sokağa sor insanlara sonra gel konuş

ızmırde oturuyorum.. Vadı ızleyenler genelde dışlanıyor, kro muamelesı goruyorlar (kı haklılar). Sen kac kısıye sorup anket yaptın ? Cevrendekı bı kac kısıye bakıp ulkeye yayamazsın

ızmırde oturuyorum.. Vadı ızleyenler genelde dışlanıyor, kro muamelesı goruyorlar (kı haklılar). Sen kac kısıye sorup anket yaptın ? Cevrendekı bı kac kısıye bakıp ulkeye yayamazsın

ben istanbulda oturuyorum.burda fatmagülü izleyenler sapık yerine koyuluyor daha doğrusu dizinin ismi geçtiğinde bu kanıya varılıyor yani diziyi izleyen birine henüz rastlamadım
ve samimiyetimle söylüyorum tanıdıklarımın arkadaşlarımın akrabalarımın ve internette sokakta vs. gördüğüm kadarıyla yüzde 90 vadi izleniyor hayran sayısı inanılmaz.bizde öğretmenler bile vadiyi konuşuyolar yeri geldiğinde.emin ol vadi çok ama çok izleniyor sen bunu hazmedemiyosun ama bu böyle

fatmagül 5 reyting bile alamaz
çık sokağa sor insanlara sonra gel konuş

sgat ın attığı oltaya yakalanmış gibi görünüyorsun takas .. senin gibi böyle değerli arkadaşlar oldukça böyle boş konular daha çok reyting yapar..

bende izmirde oturuyorum ama cevremde vadi sevmeyen nerdeyse yok

ızmırın neresınde oturuyorsun ?

@takas fatmagul sızın gıbılerının kadınlara yaptıklarını anlatan bı dızıdır. O adamlar eve gıdınce kac saat belgesel ızlıyodur acaba

Bu isin de profosyonelleri var ve bu insanlarin dedigine gore secilmis insanlar ratinglerde Türk halkini temsil ediyor.ben ratinglere inaniyorum.bence de her kesin evinde olsa da buyuk bir fark olacagini inanmiyorum.

bu mesajı alıntı yaptım.. ama yorum yapmayacağım yorum yaparsam nasıl bir yorum olacağını bilen biliyor...

Arkadaslar(kaan955,revan ve arkadaslara ekledigim destere) bir az ayip olmuyormu?

Arkadaslar(kaan955,revan ve arkadaslara ekledigim destere) bir az ayip olmuyormu?

hangi konuda ayıp olmuyormu diyorsun seni sadece böyle bir başlık açtığın için eleştiriyorum gereksiz bir konu olmuş seni karalama amacım yok ama bu başlığı keşke hiç açmasaydın.. eğer forumdaki tüm arkadaşlar belli bir kaliteye sahip olsaydı bu konuyu açmanın herhangi bir zararı olmazdı ama malesef işi gücü ortalığı karıştırmak olan arkadaşlar var forumda bunu bilip ona göre davranman daha iyi olurdu..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...