WesTxCoasT
Favori Üye
Reytingler onu soylemiyor ama...O.B.G.Z M.H daha iyi durumdalar kvp ye gore
ÖBGZ vadi gibi yayınlansın 9 sene bak bakalım millet dayanıyormu
Reytingler onu soylemiyor ama...O.B.G.Z M.H daha iyi durumdalar kvp ye gore
daha 2.sezonlarında öbgzk,muhteşem yüzyıl ve fatmagül bu 3 dizi reytinglerinde büyük düşüşler görüldü.yani hepsi balon
Kusura bakmayın ama zaten anket yapılıyor. Bu soru Fatmagülcülerle Vadicileri bir-birine düşürmük için sorulmuş bir soru
Kusura bakmayın ama zaten anket yapılıyor. Bu soru Fatmagülcülerle Vadicileri bir-birine düşürmük için sorulmuş bir soru
Bu forumda en çok fanatikliği yapılan diziler hangi gün bir düşün sonra cevabı bulursun.Onu kim soyledi?
reytingler tüm ülke çapında mı ölçülüyor ülkede 75 milyon insan var ölçümler sadece 2000 kişiyle yapılıyor hele tns de 1040 kişi olacakmış dalga geçiyo adamlar oldu olacak 10 tane ev belirleyin daha kolay olur.
hadı ya.. Ne bılıyosun belkı fatmagul 50 ratıng alacak ? Cok bılıyorsan sen kur reytıng sırketı
fatmagül 5 reyting bile alamazçık sokağa sor insanlara sonra gel konuş
ızmırde oturuyorum.. Vadı ızleyenler genelde dışlanıyor, kro muamelesı goruyorlar (kı haklılar). Sen kac kısıye sorup anket yaptın ? Cevrendekı bı kac kısıye bakıp ulkeye yayamazsın
fatmagül 5 reyting bile alamazçık sokağa sor insanlara sonra gel konuş
ızmırde oturuyorum.. Vadı ızleyenler genelde dışlanıyor, kro muamelesı goruyorlar (kı haklılar). Sen kac kısıye sorup anket yaptın ? Cevrendekı bı kac kısıye bakıp ulkeye yayamazsın
reytingler tüm ülke çapında mı ölçülüyor ülkede 75 milyon insan var ölçümler sadece 2000 kişiyle yapılıyor hele tns de 1040 kişi olacakmış dalga geçiyo adamlar oldu olacak 10 tane ev belirleyin daha kolay olur.
ben istanbulda oturuyorum.burda fatmagülü izleyenler sapık yerine koyuluyor daha doğrusu dizinin ismi geçtiğinde bu kanıya varılıyor yani diziyi izleyen birine henüz rastlamadımve samimiyetimle söylüyorum tanıdıklarımın arkadaşlarımın akrabalarımın ve internette sokakta vs. gördüğüm kadarıyla yüzde 90 vadi izleniyor hayran sayısı inanılmaz.bizde öğretmenler bile vadiyi konuşuyolar yeri geldiğinde.emin ol vadi çok ama çok izleniyor sen bunu hazmedemiyosun ama bu böyle
bu düşüncene katılıyorum bu başlığı açan vatandaş kendini kurnaz diğerlerini saf zannediyor perşembe ne izliyorsunuz diye bir başlıkmı olur herkes zaten ne izlediğini o günün reyting başlığında yazıyor gereksiz bir konu saçma bir konu açanada yakıştıramadım
Arkadaslar(kaan955,revan ve arkadaslara ekledigim destere) bir az ayip olmuyormu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?