Persembe Aksami Hangi Dizi Birinci Olur?

Fks14

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
2,347
Puanı
809
Persembe Aksaminda Yepyeni Diziler Ekrana Geliyor.

Bu dizilerden hangisi birinci olur? :

- Anneler ile Kizlari (Star Tv)
- Zehirli Sarmasik (FOX)
- Kalbim Seni Seçti (ATV)

* Kanal D'de ÇGHB'in kolaj bölümü ekrana gelecek ve Maskeli Besler Irak.
* Show Tv'de Huysuz'la Dans Eder Misin var..

Bence:

1: Kalbim Seni Seçti
2: Anneler ile Kizlari
3: Zehirli Sarmasik

Kalbim Seni Seçti'nin yine güzel bölümü ile 1. sıraya yerleşir öyle düşünüyorum. Fragmanı beni bile çekti, izleyenlerin ilgisini çeker ve sürükleyici bir bölüm ile karşımıza çıkacak yani.

Anneler ile Kızları da iyi reyting alabilir, kadınların böyle dizilere karşı sempatisi büyük. Zehirli Sarmaşık konusu sararsa Milleti izlenir ve iyi reyting alabilir. Aslında reytinglerde zirveyi tahmin etmek zor olacak ama 1. Kalbim Seni Seçti olacağını düşünüyorum. Kanal D'nin Programı ve Filmi, Show TV'nin programı da zirveyi zorlayabilir bu arada.

Su anda favorim Kalbim seni secti ama sezon basladiginda ipi ya Kurtlar Vadisi Pusu yada Fatmagülün sucu ne? gögüsleyecektir. gecen sezon Fatmagül Vadi ye karsi üstündü ama bu sezon vadi TNT de bambaska olacak gibi.

Anneler ile Kizlari iki hafta daha birinci olur ama Kurtlar Vadisi ve FGSN basladiktan sonra bu 3 dizininde sansi yok.

Anneler ile Kizlari iki hafta daha birinci olur ama Kurtlar Vadisi ve FGSN basladiktan sonra bu 3 dizininde sansi yok.

KVP AGB reytinglere dahil olmayacaktir büyük ihtimal, olsa bile çok izlenecegini sanmiyorum pek.

Eylül'de fgs, kss, zs, aik bu 4 dizi kapisacaklar. :)

KVP AGB reytinglere dahil olmayacaktir büyük ihtimal, olsa bile çok izlenecegini sanmiyorum pek.

Eylül'de fgs, kss, zs, aik bu 4 dizi kapisacaklar. :)

Furkan bu arada hatırlayım AGB reytingleri dönemi bitti TNS'ye geçti ve TNS'de mutlaka olacaktır TNT. AGB olarak gözüküyor hâlâ ama daha sonra TNS olarak devam edecek yanılmıyorsam. :)

Fatmagül'ün Suçu Ne rahat birinci olur.

Anneler ile Kızları ve Kurtlar Vadisi Pusu ikincilik için yarışır.

Zehirli Sarmaşık ve Kalbim Seni Seçti de ilk 15'te olurlar büyük ihtimal...