Canımın İçi Star'daydı, birde Kanal D'de deneyelim bakalım. Hayırlısı.Hayırlı olsun @mrt-06 attır göbecikleri.
Hayat Bilgisi'nden sonra bir sürü proje tutturamadı Show'da ne yazık ki. Kanal D'de tutturacağına eminim.
Disini attım.hayat bilgisinden sonra hiçbir proje tturamıyor bu kadın @mrt-06 aa bence yeni bir dizi yerine tutmuş dizilerden birisine girsin deli saraylı, canımın içi, ah neriman hiçbir işi tutmuyor hayat bilgisinden sonra
ertuğrula gelsin bence uygun bir rol bulunursa racon keser herkese ertuğruldakı oba kadını rolu harika gider perrana tam bir osmanlı kadını havası var çünküCanımın İçi Star'daydı, birde Kanal D'de deneyelim bakalım. Hayırlısı.
Disini attım.
Düşününce benim de aklıma yattı şimdi ama bu yeni bir dizi olacakmış.ertuğrula gelsin bence uygun bir rol bulunursa racon keser herkese ertuğruldakı oba kadını rolu harika gider perrana tam bir osmanlı kadını havası var çünkü
bence kısa süreliğine Arka sokaklarda konuk oyuncu olsun Hanım ağa olsunDüşününce benim de aklıma yattı şimdi ama bu yeni bir dizi olacakmış.
Star detayını atlamışım pardon.Canımın İçi Star'daydı, birde Kanal D'de deneyelim bakalım. Hayırlısı.
Disini attım.
olsun diye değilde sen ısırmaya başlayınca beğeneceğin mesaj yazdım hahahDüşününce benim de aklıma yattı şimdi ama bu yeni bir dizi olacakmış.
Onu da mı izliyorsun asagsdahayurt müdürünün ablası falan olsun bence
çok şükür fragmanlardan ve yorumlardan neyin ne olduğunu anlıyabiliyoruzOnu da mı izliyorsun asagsdahaayrıca perran atv ile çalişmaz şu gülüşümle sebebi anlarsın
Brava bravaçok şükür fragmanlardan ve yorumlardan neyin ne olduğunu anlıyabiliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?