Perran Kutman Ekranlara Dönüyor!

Son zamanlarda talihsiz projelerde rol aldı, ama şanssızlık zincirini kırmasını çok istiyorum. Umarım yine komedide oynar.

hayat bilgisinden sonra hiçbir proje tturamıyor bu kadın @mrt-06 aa bence yeni bir dizi yerine tutmuş dizilerden birisine girsin deli saraylı, canımın içi, ah neriman hiçbir işi tutmuyor hayat bilgisinden sonra

Hayırlı olsun @mrt-06 attır göbecikleri.

Hayat Bilgisi'nden sonra bir sürü proje tutturamadı Show'da ne yazık ki. Kanal D'de tutturacağına eminim.

Malesef Hayat Bilgisi dizisinden sonra karşısına bir daha iyi bir proje çıkmadı. Çok beğendiğim usta oyunculardan biri. Başarılar diliyorum.

Hayırlı olsun @mrt-06 attır göbecikleri.

Hayat Bilgisi'nden sonra bir sürü proje tutturamadı Show'da ne yazık ki. Kanal D'de tutturacağına eminim.
Canımın İçi Star'daydı, birde Kanal D'de deneyelim bakalım. Hayırlısı.

hayat bilgisinden sonra hiçbir proje tturamıyor bu kadın @mrt-06 aa bence yeni bir dizi yerine tutmuş dizilerden birisine girsin deli saraylı, canımın içi, ah neriman hiçbir işi tutmuyor hayat bilgisinden sonra
Disini attım.

Disini attım.
ertuğrula gelsin bence uygun bir rol bulunursa racon keser herkese ertuğruldakı oba kadını rolu harika gider perrana tam bir osmanlı kadını havası var çünkü

ertuğrula gelsin bence uygun bir rol bulunursa racon keser herkese ertuğruldakı oba kadını rolu harika gider perrana tam bir osmanlı kadını havası var çünkü
Düşününce benim de aklıma yattı şimdi ama bu yeni bir dizi olacakmış.

Disini attım.
Star detayını atlamışım pardon.
Hayat Bilgisi de Kanal D'de başlamıştı zaten, bu dizi kesin tutacak şüphen olmasın.

Geçen su sakatlık haberini görünce korktum Allah iyimis geçmiş olsun. Ekranlara çok yakışıyor çok kaliteli bir kadına benziyor. Böyle oturup derin derin sohbet yapılacak bir tatlilikta.. İns tutar

Deli saraylıyla düşüşe geçmişti hatta dibe batmıştı inşallah hak ettiği yerlere gelir yeni proje yada devam eden projeyle

Perihan Abla, Sehnaz Tango, Üzgünüm Leyla, Hayat Bilgisi gibi hala hafızalarda olan başarılı dizilerde oynadı. Oyunculuğu zaten tartışılmaz. Fakat son yıllarda tutmuyor dizileri. Umarım bu sefer iyi bir işle çıkar karşımıza da doya doya izleriz.