Perran Kutman ekrana dönüyor!

darksaal

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
3,582
Puanı
910
Usta oyuncu Perran Kutman, yeni projeyle ekrana dönmeye hazırlanıyor.

[FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]Son dizisi "Deli Saraylı" beklenen reyting başarısına ulaşmayınca yayından kaldırılan usta oyuncu Perran Kutman, yeni projeyle ekrana dönmeye hazırlanıyor.[/FONT]
[FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]Çok heyecanlanacağı bir proje olmadıkça ekrana iş yapmayan Kutman,"Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi" ve

"Mor Menekşeler" dizilerine imza atan ünlü yönetmenler Serdar Akar ve Tarkan Karlıdağ' ın şirketi Adam Film ile el sıkıştı.

Kutman, bu kez sit-com ile seyirci karşısına çıkacak.Seneryosu yazılan dizinin oyuncu kadrosuyla ilgili hazırlıklar da başladı.
[/FONT]

Sevindim, bekliyoruz dizisini

Sevindim Perran Kutman gerçekten çok iyi bir oyuncu

Türkiye'de doğru dürüst komedi yapılamadığı için sit-com'da oynama kararına tedirgin yaklaşıyorum, bu tür değerli oyuncuların dizilerinin kaldırılması onlar için çok riskli, artık yapımcılar projeleri tutsun diye bu değerli oyuncuları oynatmasınlar, hakikaten iyi projeleri ve senaristleri varsa teklif götürsünler, paradan önce Perran Kutman'ın itibarını ve kariyerini düşünsünler.

Behzat Ç'nin yapımcılarından geldiğine göre kaliteli bir iş olabileceğini düşünüyorum ve umarım öyle olur.

Deli Saraylı'dan sonra Perran Kutman'ın bir dizisinin daha erken yayından kaldırılması kötü olur. İnşallah en azından 13 bölüm sürer yer alacağı proje

serdar akar bildiğim kadarıyla vadinin de bi ara yönetmenliğini yapmıştı.sit com lar pek tutmuyo ama bakalım.

Sit-com'lar artik eskisi gibi kadar fazla ilgi görmüyor nedense..

bence hayat bilgisi dışında başaralı olamamıştı

Perran Kutman'in "Sehnaz Tango" diziside basariliydi bence..

bence hayat bilgisi dışında başaralı olamamıştı

Türkiye sinema tarihinin en önemli oyuncularından birine "Hayat Bilgisi dışında başarılı olamamıştı" demek büyük hakarettir.

Eğer son yıllarda oynadığı dizileri göz önünde bulundurarak söylüyorsan o jenerasyondan hemen hemen hiç kimse şu anda başrol oynayabilecek konumda değil. Ayşen Gruda, Halit Akçatepe gibi usta isimler ancak yan karakterlerle dizilerde oynayabilirlerken Perran Kutman hala dizilerde başrol olarak aranan isimlerin başında geliyor...

Hayat Bilgisi'nde 4 sezon başarıyla rol aldı ve ondan sonra sadece Deli Saraylı'da rol aldı. O da kaliteli bir yapım olmasına rağmen maalesef reyting kurbanı oldu...

Kesinlikle katiliyorum.. Dizi, tiyatro, sinema sektöründe birbirinden iddiaali projelere imza atan birisine bunu demek büyük bir AYIP ve SAYGISIZLIKTIR.

nedense deli saraylıdan sonra böyle basit bir sit-comda yer alacak olması beni üzdü.. oysa ben perran kutmanı ilginç projeleriyle ekranda görerek tanıdım.. kesinlikle basit bi sit com olacak ve kaynana rolünü üstlenecek gbi geliyor 😛