Perran Kutman'ın Yeni Dizisi 25 Dakika Sürecek !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,354
Puanı
809
Özel hayatlarında çok iyi iki dost olan unutulmaz dizi "Perihan Abla"nın başrol oyuncuları Şevket Altuğ ile Perran Kutman, uygun bir proje beklediklerini her fırsatta dile getiriyordu.Kutman Star'ın yerli "Cosby Ailesi" dizisi için anlaşma imzaladı.
Adam Film ile Cansu Akbel'in beraber hayata geçirmeye hazırlandıkları dizide Perran Kutman'ın eşi rolü için Şevket Altuğ'a teklif götürüldü.Ancak Altuğ sağlık sorunları olduğunu belirterek dizide yer almak istemedi.

İsmi henüz netleşmeyen ve 25 dakika olacağı belirtilen dizinin şu günlerde oyuncu seçimi sürüyor.Altuğ'a götürülen rolün daha sonra usta tiyatrocu Rutkay Aziz'e önerildiği öğrenildi.

26D_1-perran-kutman-sevket.jpg

Eğer gerçekten başaracaklarsa helal olsun. 25 dakika olursa kaliteli bir iş olacaktır ve izlemem kesin diyebilirim şimdiden...

Büyük ihtimalle günlük dizi olabilir ya da PT-2'de haftanın 2-3 günü yayınlanacak da olabilir :)

Haftada 1 gün yayınlayıp da 25 dakikalık bir dizi yapılabileceğini sanmıyorum. Yapsalar bile uzun ömürlü olmaz :)

25 dakika olursa çok kötü bile çekilse insan sıkılmaz, benim de izlemem garanti gibi. Reytingde de umduğunu bulur umarım ve kısa süreli yapımların önünü açar. Şöyle 15 reyting falan alsa ne hoş olur Türkiye'nin dizi geleceği açısından.

Büyük ihtimalle günlük dizi olabilir ya da PT-2'de haftanın 2-3 günü yayınlanacak da olabilir :)

Haftada 1 gün yayınlayıp da 25 dakikalık bir dizi yapılabileceğini sanmıyorum. Yapsalar bile uzun ömürlü olmaz :)

Yabancılar onlarca yıldır yapıyorlar bunu biz niye yapamayalım :)

alışmışlar tabı gunde 3 saat dızı ızlemeye zaten her dızının %40ı bos hareketlerle gecıyor. Boyle daha ıyı olacaktır.

Bence 2 saatlik bizim dizilerimiz sıkıcı :D

Ben türk dizileride fazla izlemem 3 dizim vardır sıkı takip ettiğim o dizilerde yabancı dizilere 3 kat fark atar :D.Ben türküm banane elin yabancılarından :D.Sadece yabancı film olarak sinema filmi gibi filmler var onları sık izliyorum denk geldikçe örnek geçenlerde Starda Son Durak 2 güzel bir filmdi seyrettim :D

Ben türk dizileride fazla izlemem 3 dizim vardır sıkı takip ettiğim o dizilerde yabancı dizilere 3 kat fark atar :D.Ben türküm banane elin yabancılarından :D.Sadece yabancı film olarak sinema filmi gibi filmler var onları sık izliyorum denk geldikçe örnek geçenlerde Starda Son Durak 2 güzel bir filmdi seyrettim :D
Zaten bende tüm Türk dizilerini genellmeye almadım haklısın ama kesinlikle yabancı dizi izlemelisin :D

Çok kötü olur 25 dk çizfilm mi izliyoruz biz:D.Zaten izlememde 25 dk olması çok kötü en az bir dizinin 60 dakika olması lazım

Yabancı dizi izlesen ve 20 dakikalık dizilerin kalitesine alışsan böyle konuşmazdın. Yabancı dizi izledim ve çok sıkıcı derken büyük ihtimal Cnbc-e'de kanal değiştirirken 5 dakika göz gezdirmeyi kastediyorsundur.

İlk bölümden başlayarak The Big Bang Theory, How I Met Your Mother, Two And A Half Men gibi dizileri izleyen birinin sevmeme ihtimali çok çok düşük :)

Bizim halkımız alışmış dizilerin kendisini televizyon karşısına esir etmesine 1 saat değil 2 saat esir etsin diyorlar :) 25 dakika eğlen, geç işte bak sonra işine :) Şart mı 1 -2 saat televizyona teslim olmak ? :)

Yabancı dizi izlesen ve 20 dakikalık dizilerin kalitesine alışsan böyle konuşmazdın. Yabancı dizi izledim ve çok sıkıcı derken büyük ihtimal Cnbc-e'de kanal değiştirirken 5 dakika göz gezdirmeyi kastediyorsundur.

İlk bölümden başlayarak The Big Bang Theory, How I Met Your Mother, Two And A Half Men gibi dizileri izleyen birinin sevmeme ihtimali çok çok düşük :)

Bizim halkımız alışmış dizilerin kendisini televizyon karşısına esir etmesine 1 saat değil 2 saat esir etsin diyorlar :) 25 dakika eğlen, geç işte bak sonra işine :) Şart mı 1 -2 saat televizyona teslim olmak ? :)

Ben 25 dk diziden zevk almam :D İşte sorun bu

Çok iyi bir gelisme, umarim gerçeklesir.. Biliyorsunuz ben çok dizi izliyorum ve dizileri izlemeyi seviyorum.. Hergün 2 saate yakin sürelerde dizi izlemeye alismisiz, ondan belki birkaç kisi için degisik gelmistir 25 dakikalik dizi süresi ama zamanla buna da alisicagimizdan eminim.. Televizyon sektörü bu hamleden sonra biraz da olsa kaliteyi arttirir umarim.

25 dk çok az bence hiç değilse bi 45-50 dk yapsalar yine iyi zaten izlememde 25 dk dan ne anlayacam :D

25 dk çok az bence hiç değilse bi 45-50 dk yapsalar yine iyi zaten izlememde 25 dk dan ne anlayacam :D

25 dakikada kaliteyi anlayacaksin.. 120 dakika yerine 25 dakika nasil güzel bir dizinin yapildigini anlayacaksin..

25 dakikada kaliteyi anlayacaksin.. 120 dakika yerine 25 dakika nasil güzel bir dizinin yapildigini anlayacaksin..
siz nasıl düşünürsünüz bilemem ben 25 dk dan hiçbişey anlayamam kaliteli olması bunu değiştirmez :D

hmm ratingleri kötü gderse fazla emek harcanmadan bitti demk istiyorlar heralde :D gerçi işin ucunda perran kutman var... güzel bi iş çıkacağına inanıyorum ama ratingler bu belli olmaz...