Perran Kutman'ın Dizisinden İlk Kare! Nasıl Bir Dizi İzleyeceksiniz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cevaa

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
4,421
Puanı
911
80'li yıllarda tüm dünyada izlenme rekorları kıran "Cosby Ailesi" dizisi, "Canımın İçi" adıyla Türkiye'ye uyarlandı. Başrolünü Perran Kutman'ın oynadığı dizi, 23 Nisan'da Star TV'de başlıyor.
80'li yılların unutulmaz dizisi "Cosby Ailesi" (The Cosby Show), yerli versiyonuyla çok yakında ekranda olacak. Türkçe'ye "Canımın İçi" adıyla uyarlanan, Adam Film ve Akbel Film'in ortak yapımcılığında çekilen dizi, 23 Nisan'da Star TV'de başlayacak. Türkiye'de dünya yayın standartlarına uygun şekilde 25-30 dakika yayınlanacak ilk dizi olan "Canımın İçi", hafta için her gün haberlerden sonra izleyiciyle buluşacak. Orijinalindeki Bill Cosby karakterinin yerini Perran Kutman'ın oynadığı şakacı anne figürüne bıraktığı dizinin yönetmenliğini Hakan Algül üstlendi. Senaryo ise "Patron Kim", "Bir Kadın Bir Erkek" gibi ses getiren sit-comlara imzasını atan Murat Dişli'nin imzasını taşıyor.
Dört çocuklu bir ailenin başından geçen maceraları komik bir dille ekrana getirecek "Canımın İçi"de Perran Kutman, evin annesi ve aynı zamanda jinekolog olan Nazan'ı, Levent Öktem avukat babayı, Hare Sürel, Sercan Badur, Cansu Aşkın ve Nisa Melis Telli ise onların çocuklarını canlandırıyor.

perrankutmandizi.jpg

Haberlerden sonra saat 20.00`a denk geliyor. Bu saat dilimi de bütün diziler başlıyor. Bence Beni Affet`den önce yayınlanmalıydı

Haberlerden sonra saat 20.00`a denk geliyor. Bu saat dilimi de bütün diziler başlıyor. Bence Beni Affet`den önce yayınlanmalıydı

19.30'da bitiyor Star'ın haberleri. Bence daha doğru bir saat. Diziler zaten özetle başlıyorlar en erken başlayan bile 20.30 gibi başlıyor o zamana kadar bitmiş olur bu dizi. Çünkü Star'da kendi dizilerini başlatacak zaten. :)

dün akşam dikkat ettim yeni bir hayatta tüm haftanın tekrarını verdiler sonra yeni bölümü başlattılar bence artık yeni bir hayat sadece cumartesi yayınlanacak hafta içi ise canımın içi yayınlanacak :)

ben olsam öyle bir ayar çekerimki bakin simdi taktik bu en az totalde 4 reyting ab 3.50

simdi beni affet özetini 10 dakka indirip sonra yeni bölüm sonra canımın içi dizisi yayinlansa çok çok iyi oranlar alir star ana haber 20:00 yayınlanir

bir taktik daha var Star Ana Haber 20:00 Yine Yayınlanacak Ondan Önce Yayınlanan Yeni Bir Hayat Gece Pt'lerine Akıtılacak reyting istiyolarsa adam gibi bi ayar oturtmalari lazım

Beni Affet Seyircisi Baya FazlaTotal Grubunda bence ilk sistem en iyisi olabilir ama çok farklı bi strateji de yapabilir star bakalım

ben olsam öyle bir ayar çekerimki bakin simdi taktik bu en az totalde 4 reyting ab 3.50

simdi beni affet özetini 10 dakka indirip sonra yeni bölüm sonra canımın içi dizisi yayinlansa çok çok iyi oranlar alir star ana haber 20:00 yayınlanir

bir taktik daha var Star Ana Haber 20:00 Yine Yayınlanacak Ondan Önce Yayınlanan Yeni Bir Hayat Gece Pt'lerine Akıtılacak reyting istiyolarsa adam gibi bi ayar oturtmalari lazım

Beni Affet Seyircisi Baya FazlaTotal Grubunda bence ilk sistem en iyisi olabilir ama çok farklı bi strateji de yapabilir star bakalım

Beni Affet total dizisi Canımın İçi A/B dizisi. Bence fazla etkilemezler birbirlerini. Dizinin kaderini kendisi belirler. Bence Star Haber 20.00'de olursa kötü olur. Zaten hiç izlenmiyor PT'de boşuna yer kaplamış ve Star'a kayıp yaşatmış olur...

Deniz Yıldızı ile aynı saat olursa bu aralar işi zor çünkü bütün olaylar sonlanmaya başlandı hazirana kadar tamamen heyecanlı bölümler var

Beni Affet total dizisi Canımın İçi A/B dizisi. Bence fazla etkilemezler birbirlerini. Dizinin kaderini kendisi belirler. .

beni affet total canımın içi ab dizisi oldugunu adam film yaptıgı içinmi dedin behzat ç yapımcısıda adam film ayni ama günlük ve 30 dakkalık yeni bölüm seklinde olacakmis türkiyede ilk bence tutacagi kesin gibi

beni affet total canımın içi ab dizisi oldugunu adam film yaptıgı içinmi dedin behzat ç yapımcısıda adam film ayni ama günlük ve 30 dakkalık yeni bölüm seklinde olacakmis türkiyede ilk bence tutacagi kesin gibi

Sitcomlar birkaç istisna haricinde A/B dizisidir. Yapımcı, senarist, yönetmen hepsi A/B işlerinde çalışmış :)

Sitcomlar birkaç istisna haricinde A/B dizisidir. Yapımcı, senarist, yönetmen hepsi A/B işlerinde çalışmış :)

fox dizileri total de iyi giderken ab çogu kötü gidiyor simdi bence en iyisi

hem total hem ab hitap etmesi beni affet gibi bisi yapabilirse iyi reyting alir bence 30 dakka millet izler

Yeni Bir Hayat Beni Affet`den önce yayınlanmalı o zaman eminim reytingleri iyi olur. Eskiden Kanal D`de Size Anne Diye Bilirmiyim diye bir program vardı Ebru Akel sunuyordu. Onun Finali 11-12 reyting alıyordu. Hem günlük olarak da saat 15.00`da yayınlanıyordu ve çok izleniyordu