hahha tamamda insan hiç kendi kendine o gözle bakarmı töbe yarabbıniyeki?
ne güzel afat bişey olacaktım
sınır tanımıyorsun vlla
hahha tamamda insan hiç kendi kendine o gözle bakarmı töbe yarabbıniyeki?
ne güzel afat bişey olacaktım
duygularım bu şekilde kalacak sadece görüntüm değişecekhahha tamamda insan hiç kendi kendine o gözle bakarmı töbe yarabbı
sınır tanımıyorsun vlla
hahahaha kendine aşık olursan aynada şiir okursun artık kendineduygularım bu şekilde kalacak sadece görüntüm değişecek)
o zaman kendime aşık olurum
ne güzel olurdu valla öyle bişey olsahahahaha kendine aşık olursan aynada şiir okursun artık kendine
en iyisi şuanku şeklinde kal cnm sen 🙂🙂
sana recep ivedik i uygun görmüş çiğdem öyle demişti en sonyapımcu çiğdemse ben oyuncu olurum partner olarak bana bereni getirecektir
o tosbağayı senin için ayarlamıştı bana bereni söz verdisana recep ivedik i uygun görmüş çiğdem öyle demişti en son
yo kvalla recep sana vurulmuş bana ayarlamıştı ama senin totoyu görünce sana dönmüş recepo tosbağayı senin için ayarlamıştı bana bereni söz verdi)
hahaha merak etme cnm sana nekadar suratsız varsa hepsini toplucam elime düştünyapımcu çiğdemse ben oyuncu olurum partner olarak bana bereni getirecektir
yo kvalla recep sana vurulmuş bana ayarlamıştı ama senin totoyu görünce sana dönmüş recep
bari nurbanu olsun madem beren gelmeyecekhahaha merak etme cnm sana nekadar suratsız varsa hepsini toplucam elime düştün
zaten beleşe çalısıcaksın sana vericeğim parayla alış veriş yapıcam benbari nurbanu olsun madem beren gelmeyecek
hem nurbanuyu getirirsen ben oynadığım bölümlerden ücrette istemem beleşe çalışırım
bari mahalleden güzel bir kız bulup diziye koy öyle koskoca dizide sap gibi kalamam mutlaka bişeylerle meşgul olmam lazımzaten beleşe çalısıcaksın sana vericeğim parayla alış veriş yapıcam ben
ayrıca diğer oyunculara para veremem tek basına oynarsın benim dizimde
destere totosunu açsa 10 eyting alır dizi tüm totoşalrı ekran başına toplarzaten beleşe çalısıcaksın sana vericeğim parayla alış veriş yapıcam ben
ayrıca diğer oyunculara para veremem tek basına oynarsın benim dizimde
totoya totoşlar bakmazki kızlar daha çok rağbet gösterirdestere totosunu açsa 10 eyting alır dizi tüm totoşalrı ekran başına toplar
hahahah @destere emre çok iyi fikirler veriyordestere totosunu açsa 10 eyting alır dizi tüm totoşalrı ekran başına toplar
ne vermişim 🙂🙂
@Çiğdem- ne işler çevitriyon
sana niye baksınlartotoya totoşlar bakmazki kızlar daha çok rağbet gösterir)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?