Polat Şaşmaz
Favori Üye
Ol ol Ab de de parçalıyacaz Totalde de
Tamam Ocak'ta burada olucam ama unutma benim iddiam ab grubu için totalden birşey beklemiyorum .
Ol ol Ab de de parçalıyacaz Totalde de
Tamam Ocak'ta burada olucam ama unutma benim iddiam ab grubu için totalden birşey beklemiyorum .
Vadi ezer parçalar
arkadaşalr sinek gibi ezer-parçalar-yok 10 a katlar yorumlarına niye cvp veriyosunuz şunun şurasında 1 ay kaldı ak kara neyse çıkacak meydana sıkılmadınız mı aynı şeyleri yazmaktan
vadi sinek gibi ezer taraflı bi haber olmuş hayret bişey 15 reytinglik dizi nereye değişebilir artı en çok rakibi de olan dizi kaç tane dizi geldi karşısına her hafta malar falan ama kimse baş edemedi geçin bu işleri totalde özetimizi geçemez
arkadaşalr sinek gibi ezer-parçalar-yok 10 a katlar yorumlarına niye cvp veriyosunuz şunun şurasında 1 ay kaldı ak kara neyse çıkacak meydana sıkılmadınız mı aynı şeyleri yazmaktan
20 dakikanın vadiyi geçmesi için 11 i geçmesi gerek ki 11 in yarısını bile alamaz, hayret bişey komik olma. Ama ab de İntikam geçer Vadiyi..
Vadi neden düşsün vadi izleyenler gidip intikammı açacak 20 dakikayı mı açacak düşsede 1 hadi en fazla 2 reyting düşer 9 alır 20 dakika 9 u alsın forumu bırakcam tamam mı
Vadi'nin yeni diziler geldiğinde ab grubunda 10 reytingi geçeceğini nerden biliyorsun?
Vadi'nin yeni diziler geldiğinde ab grubunda 10 reytingi geçeceğini nerden biliyorsun?
Vadi neden düşsün vadi izleyenler gidip intikammı açacak 20 dakikayı mı açacak düşsede 1 hadi en fazla 2 reyting düşer 9 alır 20 dakika 9 u alsın forumu bırakcam tamam mı
Hahaha Vadi Ocak da İntikam Geldik den Sonra Ab de 8 i Geçemez Hele Bir de 20 Dakika Aynı Gün Yayınlandı mı Vadi 5 Alır
- - - Ekleme - - -
Ocak da emre5757 Forumu Bırakıyor Kayıt Ettim .
Hahahaha intikam ve 20 dk nin sonu suskunlar gibi olmuyomu bidevadi karsisinda
Sizde baslamamis Bir diziyi suan her gecen hafta dahada yükselen ve 10. yilinda halen acik ara zirvede olan bir diziyi gece bilecegini düsünüyorsaniz bu da sizin sorununuzSuskunlar İle Bereni Bir Tutuyorsan Oda Senin Sorunun Kardeş .
Suskunlar 2.Sezon Senarist Saçmalaması İle Bitti Tecavüz Diziyi Bitirdi
Beren Lider Olamayacağı Bir İşe Girmez .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?