Perşembe Gününün Zirvesi Değişebilir!

vadi sinek gibi ezer taraflı bi haber olmuş hayret bişey 15 reytinglik dizi nereye değişebilir artı en çok rakibi de olan dizi kaç tane dizi geldi karşısına her hafta malar falan ama kimse baş edemedi geçin bu işleri totalde özetimizi geçemez

arkadaşalr sinek gibi ezer-parçalar-yok 10 a katlar yorumlarına niye cvp veriyosunuz şunun şurasında 1 ay kaldı ak kara neyse çıkacak meydana sıkılmadınız mı aynı şeyleri yazmaktan

20 dakikanın vadiyi geçmesi için 11 i geçmesi gerek ki 11 in yarısını bile alamaz, hayret bişey komik olma. Ama ab de İntikam geçer Vadiyi..

Neresi taraflı olmuş anlamadım . Haberde taraf tuttuğumu düşünmüyorum , farkındaysan olabilir gibi cümleler kullandım. Zaten totalde Vadi ile yarışamayacağını ama ab grubunda büyük bir etki yaratabileceğini yazdım. Zaten bu köşe yazısı konusu. Duygularımı söylemek için açtım

AB grubunda zirvede yer alabilir bence Intikam..

Vadi'nin yeni diziler geldiğinde ab grubunda 10 reytingi geçeceğini nerden biliyorsun?
Vadi neden düşsün vadi izleyenler gidip intikammı açacak 20 dakikayı mı açacak düşsede 1 hadi en fazla 2 reyting düşer 9 alır 20 dakika 9 u alsın forumu bırakcam tamam mı

Vadi'nin yeni diziler geldiğinde ab grubunda 10 reytingi geçeceğini nerden biliyorsun?

Hahaha Vadi Ocak da İntikam Geldik den Sonra Ab de 8 i Geçemez Hele Bir de 20 Dakika Aynı Gün Yayınlandı mı Vadi 5 Alır

- - - Ekleme - - -

Vadi neden düşsün vadi izleyenler gidip intikammı açacak 20 dakikayı mı açacak düşsede 1 hadi en fazla 2 reyting düşer 9 alır 20 dakika 9 u alsın forumu bırakcam tamam mı

Ocak da emre5757 Forumu Bırakıyor Kayıt Ettim .

Öyle forumu bırakıcam gibi lafları lütfen kullanma foruma katkın var

20 Dakika'nın zaten günü belli değil bence kanal akıllılık yapıp salı yayınlamalı

Hahaha Vadi Ocak da İntikam Geldik den Sonra Ab de 8 i Geçemez Hele Bir de 20 Dakika Aynı Gün Yayınlandı mı Vadi 5 Alır

- - - Ekleme - - -

Ocak da emre5757 Forumu Bırakıyor Kayıt Ettim .

Hahahaha intikam ve 20 dk nin sonu suskunlar gibi olmuyomu bide
vadi karsisinda

Hahahaha intikam ve 20 dk nin sonu suskunlar gibi olmuyomu bide
vadi karsisinda

Suskunlar İle Bereni Bir Tutuyorsan Oda Senin Sorunun Kardeş .
Suskunlar 2.Sezon Senarist Saçmalaması İle Bitti Tecavüz Diziyi Bitirdi
Beren Lider Olamayacağı Bir İşe Girmez .

Suskunlar İle Bereni Bir Tutuyorsan Oda Senin Sorunun Kardeş .
Suskunlar 2.Sezon Senarist Saçmalaması İle Bitti Tecavüz Diziyi Bitirdi
Beren Lider Olamayacağı Bir İşe Girmez .

Sizde baslamamis Bir diziyi suan her gecen hafta dahada yükselen ve 10. yilinda halen acik ara zirvede olan bir diziyi gece bilecegini düsünüyorsaniz bu da sizin sorununuz

20 Dakika perşembeye gelmez ki. Vadi'nin tarzıyla 20 Dakika'nın tarzı yakın gibi.

İntikam daha çok kadınlara hitap ediyor bence...

Vadi ikiside gelse etkilenmez reytinglerde total 14 ab 11 alır banko.

güçlü bir dizi gelince etkilenmeme eskide kaldı tns sisteminde iyi bir dzi gelirse sırlaamyı değilse bile reytingi etkiliyor