People Dergisi En Güzel Kadını Seçti!

sokak sanati

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
58,344
Puanı
1,061

Her yıl dünyanın en güzel kadınını seçen People dergisi bu yıl Lupita Nyong'o'u en güzel kadını olarak seçti ve derginin kapağına yerleştirdi.

2014 Oscar ödüllerinde 12 Years A Sleve filminde ki Patsey rolüyle en iyi yardımcı kadın oyuncu seçilen Nyong'o böyle bir şeyi hayal bile edemeyeceğini dile getirdi.
Fiziği ve rengiyle barışık olmayan 31 yaşında ki Nyong'o bunu çok güzel bir iltifat olarak gördüğünü söyledi.​

Son düzenleme:
@destere seviyordun sen bu kadını.

Ben pek beğenmiyorum ve güzel bulmuyorum ama sempatik ve şeker bir gülüşü yüzü var.

Bence pek güzel değil ama sempatik biri. O nedenle aldığı Oscar'a da itiraz etmemiştim. Şimdi iyice yıldız oldu geleceği parlak.

Yok yaw ne hak yemesi demiyeyim konu uzar yoksa.

Çok kötü olmuştum o sahnede.
konu uzasın bişey olmaz
sanki kısa konuya madalyamı veriyorlar
)

hak jenifer ındı ama dediler araya çikolata renkli birşey katalım vermediler hakedene hakkını
)

konu uzasın bişey olmaz
sanki kısa konuya madalyamı veriyorlar
)

hak jenifer ındı ama dediler araya çikolata renkli birşey katalım vermediler hakedene hakkını
)

Uzayınca sıkılıyorum ben.

Allah'tan Akademi benim zihniyette.

"Fiziği ve rengiyle barışık olmayan 31 yaşında ki Nyong'o..." derken?
@sokak sanati

Bence güzel değil.

Yok artık.90-60-90 olayı yok.Bunda olay şu şekil 50-70-90
Kafasıda kocaman ayrıca.
dediğin olay imkansız konudaki resimlere baksan yeterli beli ince kızın omuzlarından geniş değil iftira atmayalım kıza ..

ölçüsü şöyle: 60-30-60

Şimdi yoo değil desen ırkçı diyecekler. tövbeest.

dediğin olay imkansız konudaki resimlere baksan yeterli beli ince kızın omuzlarından geniş değil iftira atmayalım kıza ..

ölçüsü şöyle: 60-30-60

Koni gibi kız maşallah.

Cidden gögüs kısmı ince.
Kalçalar çok dolgun.Bel normal.