Penti'nin Yeni Marka Yüzü Farah Zeynep Abdullah Oldu!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,556
Puanı
1,061

Daha önce Hadise, Burcu Biricik, Aslı Enver gibi isimlerle çalışan ünlü giyim markası Penti'nin yeni reklam yüzü belli oldu.

Son olarak 'Masumlar Apartmanı' dizisinde rol alan ve gelecek yıl vizyona girecek olan 'Bergen' filminde de izleyeceğimiz Farah Zeynep Abdullah, ilk kez bir reklam filmi için kamera karşısına geçti. Markanın daha sürdürülebilir bir gelecek adına satışa sürdüğü #YeniBirBen koleksiyonunda başarılı oyuncu, Sertab Erener'in 'Kendime Yeni Bir Ben Lazım' şarkısını seslendirdi.

İşte o reklam:

Reactions: cookies
Penti kimlerle çalışacağını çok iyi biliyor ya Burcu ve Aslı'dan sona yine 10 numara tercih.
Farah içinde bulunduğu her projede olduğu gibi 1 dakikalık reklam filminde bile parlıyor.

O değil de Masumlar'dan ayrıldıktan sonra kariyeri bitecek diye palavra sıkan @kerem'e yeni film + Sertab Erener şarkılı reklam şoku.

Reactions: kerem and cookies
Öncekilere bak, hele Hadise.

Sertab artık veliahtı yapar mı Farah'ı, ne diyorsun?
@kerem

Reactions: cookies
Klip eğlenceli olmuş. Başarılı.

Çok yakışmış.

Penti çorap markası değil miydi ya çorap giyilmemiş hiç hızlı izledim belki gözümden kaçmıştır da

------

Penti reklamı dediğin böyle olur..

------

@Gerekli24 çekirge izle...

Penti çorap markası değil miydi ya çorap giyilmemiş hiç hızlı izledim belki gözümden kaçmıştır da

------

Penti reklamı dediğin böyle olur..

------

@Gerekli24 çekirge izle...
Adamlar gittikçe muhafazakarlaşmış. Fiziği belli eden giysiler yerine, giyen kişiyi şişman gösteren kıyafetlerle reklam çekiyorlar.

Reactions: xdragxx
Adamlar gittikçe muhafazakarlaşmış. Fiziği belli eden giysiler yerine, giyen kişiyi şişman gösteren kıyafetlerle reklam çekiyorlar.
Yav konuyu gördüm bakiyim Farah reklamı taşıyabilmiş mi bir de ne göreyim bildiğin ergen kızların pijama partisi tadında bir reklam rezillik...

Reactions: DarkLegenD
Yav konuyu gördüm bakiyim Farah reklamı taşıyabilmiş mi bir de ne göreyim bildiğin ergen kızların pijama partisi tadında bir reklam rezillik...
Google'a Penti yazıp sonuçlara bir baksana. Reklam olarak çıkan Penti'de ne çorap ne de pijama yazıyor. Normal reklamsız Penti sitesinin kategorleri sıralanmış, 1. sıraya pijamayı koymuşlar.
Komple direksiyonu pijama satışına mı kıracaklar, ben onu anlamadım.

Reactions: xdragxx
Penti, Türkiye merkezli, kadın çorabı ve iç giyimi üzerine yoğunlaşmış şirket ve mağazalar zinciri. Kökeni 1950'lere dayanan şirket 1970'lerde Öğretmen Çorap adıyla markalaşmıştır.

Vay be tuhaf cidden eskiden Penti demek direkt çorap demekti şimdi reklamlarda bile yer vermiyor herifler...

Reactions: DarkLegenD
Öncekilere bak, hele Hadise.

Sertab artık veliahtı yapar mı Farah'ı, ne diyorsun?
@kerem
'O nasıl berbat bir reklam? O nasıl berbat bir cover? O nasıl berbat bir oyuncu?' sorularının cevabı olmuş resmen. Penti'ye üzüldüm.

Reactions: slhttnmtl