Penny Dreadful 2. Sezon Onayını Aldı!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,380
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
thumbnail_1401898048.jpg

Showtime ekranlarında yayınlanan ve yılın ilgi çeken yeni dizilerinden biri olmayı başaran Penny Dreadful için kanaldan yeni sezon onayı geldi.

Geçtiğimiz ay yayın hayatına başlayan ve ilk dört bölümüyle çok iyi bir grafik çizerek reyting anlamında çok başarılı olan, bunun yanı sıra eleştirmenlerden de genel olarak olumlu not alan dizi beklendiği gibi erken bir şekilde yeni sezon onayını aldı.

Başrolünde Eva Green'in yer aldığı dizinin ikinci sezonu 2015'te yayınlanacak ve 10 bölümden oluşacak. Penny Dreadful'un ilk sezonu 29 Haziran'da yayınlanacak olan sekizinci bölümle son bulacak.

Reytingleri için iyi demişler ya. Hatta Showtime'ın en iyisi miymiş neymiş baya uzun yazıyordu hepsini detaylı okumaya üşendim ama okuduğum kadarıyla baya memnunmuş Showtime. :D
İlk bölüm reytingi iyiydi de sonraki bölümlerde listeye bile giremiyordu. 770 bin mi ne alıyormuş:( Bu haftaki listede ben bulamadım gene:( (gözümden kaçmiştir diye ctr+f bile yaptım ama yoktu)

İlk bölüm reytingi iyiydi de sonraki bölümlerde listeye bile giremiyordu. 770 bin mi ne alıyormuş:( Bu haftaki listede ben bulamadım gene:( (gözümden kaçmiştir diye ctr+f bile yaptım ama yoktu)
Galiba Showtime'ın online platformunda iyi izleniyormuş. Onunla ilgili bir şeyler de vardı. Toplam 5 milyonu buluyormuş galiba.

Galiba Showtime'ın online platformunda iyi izleniyormuş. Onunla ilgili bir şeyler de vardı. Toplam 5 milyonu buluyormuş galiba.
California Nurse Jackie filanda reyting listesinde pek ahım şahım değil nasıl devam ediyor diye şaşiyordum:X O zaman onlarda orda iyidir.