Niye SÇK bu kadar rahatsız ediyor anlamıyorum. Diziyi izlemiyorum da ama düşük alan bir sürü iş varken sadece SÇK'nın bitmesinin istenmesi, sürekli "bitmesini beklerken, senarist değişiyor, oyuncu geliyor" denilmesi bana çok anlamsız geliyor.
Hercai, Akrep, Sefirin Kızı ve Menajerimi Ara da aşağı yukarı aynı oranları alıyor. Hatta bazıları daha düşük gidiyor ama onların devam etmesi kimseyi rahatsız etmiyor. O zaman "kanal arkasında duruyor, bütçesi düşük, maliyeti karşılıyor demek ki" demeyi biliyorsunuz. Gerçekten bu forumda işine geldiği gibi konuşma olayından nefret ediyorum. 1-2 bandında alan Akrep, Hercai, Menajerimi Ara ilah gibi laf söylettirmeyenler burada SÇK'ya demediğini bırakmıyor.
Geçen de dedim Sen Çal Kapımı şu an yurt dışı satışlarıyla devam ediyor. Bir çok ülkede iyi oranlar alıyor. Mesela şu an İspanya'da en çok izlenen yerli diziler Kadın, Kızım ve Sen Çal Kapımı. Hatta Sen Çal Kapımı'nın 17 Mart'taki yayınında izleyicisini daha da artırarak ikinci olmuş. Üstelik diğer türk dizileri gibi günlük olarak yayınlanmıyor. Kadın ve Kızım gibi Prime-Time'da yayınlanıyor.
Okumak isteyene de link koyalım, umarım yardımcı olur.
Geçtiğimiz yıl bu zamanlar hayatımıza giren pandemi, başta sinema olmak üzere, birçok sektöre ciddi zararlar verse de dizi piyasası için…