Pelin Karahan 2. Kez Evleniyor!

sokak sanati

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
58,344
Puanı
1,061
00.jpg

Kavak Yelleri ve Muhteşem Yüzyıl dizileriyle oldukça ün sahibi olan güzel oyuncu Pelin Karahan yeniden evleniyor.
Pilates eğitmeni Erdinç Bekiroğlu'ndan geçtiğimiz yılın sonlarında ayrılan Pelin Karahan yeniden beyaz gelinliğin içine girmek için gün sayıyor.İkinci kez evlenmek için 300 günü doldurmayı bekleyen Pelin Karahan evlilik için mahkemedende onay iste ve aldı.

Bedri Güntay ile 24 Haziran'da Muhteşem Yüzyıl'ın finalinden kısa bir zaman sonra Adile Sultan Sarayında evlenecek olan güzel oyuncu anlı şanlı bir düğün yapacak.
Şahidlerde ise sürpriz var.Geçtiğimiz hafta gizlice evlenen Buse Terim'in babası Fatih Terih şahitlik edecek..​

Son düzenleme:
ohaaaa boşanır boşanmaz yeni evlilik için gün sayıyor kudurukkkk 😱😱😱😱😱

Biraz dedikodu yapalım hamile olduğuna dair iddalar var o yüzden erken evlilik kararı aldığı söyleniyor.:)

Biraz dedikodu yapalım hamile olduğuna dair iddalar var o yüzden erken evlilik kararı aldığı söyleniyor.:)

haberde yazmıyor ama her ünlü için söylenen şey bu asılsız bence.:D

Ama şu var 1-2 hafta önce çocuk sahibi olmak için can atıyorum diye açıklamaları vardı.😱:A

Dizideki karakterden daha da beter çıktı be pelin:D
Ben ama Pelini çok seviyorum çok tatlı bir kız:bhr::bhr::bhr::bhr::bhr::bhr::bhr:
Mavigöz