Pelin Akil, Kilolu Olduğu Eleştirilerine Çok Kızıyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cevaa

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
4,421
Puanı
911
1.72 boyunda, 36 beden bir kadının kilolu olduğu için eleştirildiğini duydunuz mu hiç? Olmaz demeyin, Pelin Akil tam da bunu yaşadı!
Ve 'Suskunlar'da canlandırdığı Nisan karakteriyle bir anda dikkatleri üzerine çeken Akil, o şaşılası 'fazla kilo' eleştirilerine Marie Claire röportajında son noktayı koydu. Ünlü oyuncu diyor ki:
"Aslında 'Kurt Kanunu'nda canlandırdığım Ballı Naciye karakteri için kilo almıştım. Sonuçta ben oyuncuyum. Rolüm için kilo almam ya da vermem kadar doğal bir şey olamaz. Basında çıkan ve 'şişko' diye yansıtıldığım o kareler de önceki dizi için çekilen imaj fotoğraflarıydı. 'Suskunlar'dan önce zaten kilo vermeye başlamıştım ancak rolü alınca süreci biraz daha hızlandırdım, detoks kürüne girdim. Ama zaten öyle 'şişko' bir durumum yoktu. Neyse... Ben işimden bahsedilmesini, işimle bir yere gelmeyi istiyorum. Bacaklarımı, kilomu değil oynadığım rollerin üstesinden nasıl geldiğimi değerlendirsinler. Ben oyuncuyum, çirkini de oynarım, şişmanı da..."

634855357879183779.jpg

Alınmayacak Böyle Şeylere Kendin Diyorsun Oyuncusun Kiloda Alacaksın Kiloda Vereceksin