Pele'nin Hayatı Film Oluyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan berkann
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

berkann

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,723
Puanı
1,060
Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi futbolcuları arasında gösterilen Pele'nin hayatı sinema filmi olacak. Filmin çekimlerine başlandı.

2014 Brezilya Dünya Kupası'na yetiştirilmesi planlanan filmde, Pele'yi, genç oyuncu Kevin de Paula; Brezilya Dünya Kupası koçu Feola'yı, Vincent D'Onoforio; Pele'nin en büyük rakibi Jose'yi, Diego Boneta; Pele'nin babasını, Sun Jorge canlandıracak. Ayrıca filmin oyuncu kadrosunda Brezilya'nın en ünlü aktörlerinden Rodrigo Santoro da bulunuyor. Filmin yönetmenliğini ve senaristliğini ise Jeff Zimbalist ve Michael Zimbalist üstlenecek.

Film, Pele'nin 17 yaşında, 1958 Dünya Kupası'nı Brezilya'ya getiren golü attıktan sonraki yükselişini anlatacak.

güzel efsaneye yakışan bir film olur inşaallaah

Futbol filmleri genel anlamda bana pek zevk vermiyor. Ama bu film ilgimi çekti. Umarım iyi bir şeyler çıkar ortaya.

boşuna dememişler adam olacak çocuk hünerlerinden belli olurmuş

Güzel resimmiş. Bence baya gerçekçi.

Bekliyoruz, kaliteli bir film olur inşallah. Seneye Brezilya'nın Oscar kozu olarak görürüz umarım.

Yönetmen daha önce belgeseller üzerine çalışmış. İlk kez bir film yönetecek ama belgesel türünde bir film olması avantaj olabilir.

Film post-prodüksiyondan kaynaklanan sıkıntılar sebebiyle beklendiği gibi Dünya Kupası'nın başlangıcında vizyona girmeyecek.

Ayrıca film Pele'nin 10-17 yaş aralığını anlatacakmış.

@china_shangai @gundix123 @OzaN

OLSUN EFSANELER EFSANESİNİN FİLİMİNİ MERAKLA VE HEYECANLA BEKLİYORUM EN AZINDA KENDİ ADIMA

Sporcuların belgesel tarzı filmlerini seviyorum, Myke Tyson belgeselinden sonra daha fazla sevmeye başladım. Pele zaten efsane bir isim, güzel olacaktır

Pele ile ilk röportajı Halit Kıvanç yapmış.Onada yer vermeliler filmde.Halit Kıvanç'ın anlattığına göre ilk önce Pele ile röportaj yapmak istememiş ama röportaj yapılmış falan.Ardından Pele bir maç oynayınca bütün gazeteciler röportaj yapmak için sıraya giriyor.Röportaj yapamayan gazetecilere röportajı dağıtmış hatta Halit Kıvanç.

10-17 yaş aralığı yeterli olur mu ki görkemli günlerini de görseydik biraz?

bu tarz filmleri sevemedim bir türlü... futbolcuların, basketçilerin, kriketçilerin, beyzbolcuların yada hokeycilerin hayatını anlatan hiçbir filmden hiçbir zevk alamadım hepsini yarım bırakmışımdır. bundada bir ışık göremiyorum

Sporla aran iyi değil herhalde?
Ben tam tersi genelde severim bu tarz filmleri. Özellikle boks filmlerini genelde beğenmişimdir.

Sporla aran iyi değil herhalde?
Ben tam tersi genelde severim bu tarz filmleri. Özellikle boks filmlerini genelde beğenmişimdir.

sporla izleyici olarak aram iyide iş sporcuların hayatına gelince sıradanlaşıyor
spor karşılaşmalarındaki heyecanı hayatlarda bulamıyoruz birde neyini merak edelimki pelenin başını sonunu biliyoruz bildiğimiz yerden çıkacaktır film
)

Sonunu biliyoruz ama başını bilmiyorum şahsen ben. Oyuncuyu daha yakından tanımak için iyi fırsat eğer gerçekten iyi çekilirse.