Pazartesi Günleri Reyting Yarışının Kazananı Kim Olur? (hayret bi şey)

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,680
Puanı
860

29 Eylül pazartesi akşamı yeni sezonun en iddialı reyting yarışına şahit olacağız. En iddialı çünkü kanalların nerdeyse en iddialı yapımları bu günde yarışacak. ATV en çok izlenilen Karadayı'yı , Star TV en iddialı dizisi olan Reaksiyon'u , Kanal D reytingiyle en iddialı yapımlarından birisi olan Ulan İstanbul'u , TV8 en iddialı yapımı olan O Ses Türkiye'yi , TRT 1 sevilen dizisi Beni Böyle Sev'i ve Show TV kadrosuyla iddialı olan Ah Neriman dizisini yayına sürecek.

Geçtiğimiz haftalardaki sonuçlara bakarsak Karadayı en şanslıları gibi gözüksede öyle değil. Hatta en şanssızları bile olabilir. Neden diye soracak olursanız ;
Karadayı geçtiğimiz iki sezonun en çok izlenilen dizilerinden birisi olsa da O Ses Türkiye yarışması yüzünden birincilik konusunda başı dertteydi. Özellikle AB grubunda O Ses Türkiye'den etkilendiğini az çok biliyoruz. Bu sene gözüken o ki Reaksiyon ve Ulan İstanbul isimli dizilerle de oldukça başı dertte gibi gözüküyor. Bu yarışa birde her ne kadar TV8'de yayınlanacak olsa da O Ses Türkiye'de dahil olacak. Yani Karadayı belki en zor sınavını verecek. Dizi şimdilik TOTAL'de ve ABC1 gruplarında zirveyi bırakmayacak gibi dursa da AB grubunda heran zirveden inebilir.

O Ses Türkiye ise yeni kanalında ilk yayınını yapacak. Kanal Yetenek Sizsiniz Türkiye ve O Ses Çocuklar sayesinde izlenme oranlarını arttırmayı başarsa da henüz beklenilen patlamayı yapmamıştı. Bu patlamayı ilk olarak O Ses Türkiye yarışması yapacak gibi görünüyor. Patlama derken ciddi yüksek rakamlar değil. Şuanlık kanal için başarılı sayılabilecek rakamlar yani 5 reyting ve üstü. Şimdilik bu rakamlar kanalı idare edecektir.

Ah Neriman ile Beni Böyle Sev şimdilik pazartesi gününün etkisiz elemanıları gibi gözüküyor.

Hazırlayan : hayret bi şey

TOTAL :
1) KARADAYI
2) ULAN İSTANBUL
3) REAKSİYON

AB :
1) KARADAYI
2) REAKSİYON
3) ULAN İSTANBUL olabilir

Eline sağlık

Total:
1- Karadayı (ATV)
2- Ulan İstanbul (Kanal D)
3- O Ses Türkiye (tv8)
4- Reaksiyon (Star TV)
5- Ah Neriman (Show TV)
6- Beni Böyle Sev (TRT 1)
7- Diş Perisi 2 - YABANCI FİLM (FOX)

AB:
1- Karadayı (ATV)
2- Reaksiyon (Star TV)
3- Ulan İstanbul (Kanal D)
4- O Ses Türkiye (tv8)
5- Ah Neriman (Show TV)
6- Beni Böyle Sev (TRT 1)
7- Diş Perisi 2 - YABANCI FİLM (FOX)

Karadayı geçen sezonda birinciydi o sesin finalini bile geçmişti sadece mayısta düştü
bu sene Total yine bizim AB'den biraz şüpheliyim
total
Karadayı
Ulan İstanbul
O Ses
Reaksiyon

AB
bazen Karadayi bazen Reaksiyon
3 cu Ulan İstanbul

Karadayi oranlarini yukselterek uc grupta da zirvede olur bence, Total 7.50-8 AB 7-7.50 arasi alir.
Ulan Istanbul Total'de 2.sirada yer alir, AB'de 3.olur diye tahmin ediyorum.
Reaksiyon Total grubunda 3. AB'de 2.olur, ve O Ses Turkiye 4+ alarak acar yeni sezonunu diye tahmin ediyorum.

reaksiyon 2.bölümü çok iyi olmuş artış sürer karadayının işi zor

Pazartesi Karadayinindi) AB de belki zirveden iner ..bakalim iste