Pazartesi Gününün Reyting Analizi (03 Mart 2014)

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,680
Puanı
860
uLsUVoRCebkFD4OAiEy53B9g.jpg

O Ses Türkiye bittikten sonra Karadyı'nın hüküm sürdüğü pazartesi gününün reyting sonuçları belli oldu.

SURVİVOR

hyLzUpodp6E862Ulc1yvP9cg.jpg

Pazar akşamı yeni sezonunu açan Survivor yarışması , bilindiği gibi pazartesi akşamları da yayınlanacak. Programın pazartesi günü yayınlanan ilk bölümü her iki kategoride de zirveye oturmayı başardı. Program , TOTAL grubunda 12.12 , AB grubunda ise 13.52 reyting alarak günü zirvede tamamladı.
Sevilen yarışmanın bu sene daha yüksek oranlarla yayın hayatına başladığını sizler de fark etmişsinizdir. Bunun sebebi ise her iki takımda da sporla ilgilenen kişlerin çok olmasından kaynaklanan rekabetin olduğu söylenebilir.

KARADAYI

7l83bnSbHrguI2JKRyDHriU3.jpg

ATV'nin en çok izlenilen 2. dizisi olan Karadayı , bu hafta reytinglerde her iki kategoride de 2. sırada yer aldı. Dizi , TOTAL grubunda 11.33 , AB grubunda ise 9.97 reyting aldı.
Bu arada dizinin 3. sezonunda da devam edeceğini hatırlatmadan geçmeyelim. (Dizi şuan 2. sezonunda.)

X FACTOR : STAR IŞIĞI

hAJSz71H2tggSZT5O0TClrs2.jpg

Kanal D'nin iddialı başlayan , ancak sonunu getiremeyen yarışma programı X Factor : Star Işığı , bu hafta yükseliş yaşadı. Program , TOTAL grubunda 3.58 , AB grununda ise 4.12 reyting aldı.

BENİ BÖYLE SEV

KC1uZSa2apuAya4ddTPkMzZ6.jpg

TRT 1'in Sevilen dizisi Beni Böyle Sev , geçen seneki performansından uzak bir performans sergiliyor. Dizi , TOTAL grubunda 2.19 , AB grubunda ise 2.11 reyting aldı.

LaKULCRMAc7C0dyG5i3hVJSy.jpg
9BUDZHvmnp8BFVjTlPGzOKa8.jpg

TOTAL grubunda Kanal D Haber , AB grubunda ise Star Haber en çok izlenilen haber bülteni oldular.

Gündüz kuşağında ise Beni Affet dizisi ön plana çıkmaya devam etti.

Sonuçları görmek için linke tıklamanız yeterli ;

https://fav10.net/forum/threads/3-mart-2014-pazartesi-reyting-sonuçları.214547/unread

HAYRETTİN PINARBAŞI
https://twitter.com/hayrettinpnrbs

Son düzenleme:
Eline sağlık. :)

Karadayı'ya 1.33 yazmışsın düzelt istersen. :)

Karadayıcı olmama rağmen yine güzel ve tarafsız bir yorum.Eline sağlık.:)

Eline sağlık. Survivor çok başarılı böyle devam eder umarım. :)