Pazar ve Güneşi Beklerken

Lordly

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
1,186
Puanı
284

Biliyoruz ki Pazar gecesi demek futbol gecesi demek. Süper Lig derbileri de genelde Pazar günü oynanmakta.

Önceden de iddia ettiğimiz gibi;
Güneşi Beklerken'in yoğun olarak bayanlar tarafından takip edildiği tns tarafından yayınlanan resmi listeden de anlaşılıyor.

Peki erkeklerin maç izlemeye akın ettiği pazar geceleri Güneşi Beklerken bundan yararlanıp salıdan daha yüksek alır mı?

Bu akşam Beşiktaş-Galatasaray derbisi var bakalım Güneşi Beklerken çok sayıda erkeğin olmadığı bu rahatlığı iyi kullanabilecek mi?

Ekli dosyalar

• image.jpg
    73.2 KB · Hit: 389
Maçların olmasının Güneşi Beklerken'e bir avantaj sağladığını düşünmüyorum. Ama şu doğrudur Pazar günü erkek dizisi tutturmak daha zor o nedenle daha çok kadınlara hitap eden dizi koymak mantıklı kabul edilebilir.

Bu akşam yeni bölüm mü var. 😱 Ben gelecek haftadan itibaren sanıyordum.

Hayır.
Kanal D şaşırtmaya devam ediyor 1 haftada 2 bölüm..
Diğer türlü 12 gün ara vermiş olacaktı. O zaman da yaklaşık 2 hafta yeni bölüm yok diyeceklerdi.

Dizilerin dağılmasının en korkulu hamlesi.

Bkz: Suskunlar @mrt-06

••• Tapatalk Mesaj •••

Hayır.
Kanal D şaşırtmaya devam ediyor 1 haftada 2 bölüm..
1 haftada 2 bölüm

Ama zaten GB yazlık diziydi bir hafta aradan bişey olmazdi. Bu ay 4 salı varmiş bu hamleyle GB 5 kere yayınlanmiş olacak

1 haftada 2 bölüm

Ama zaten GB yazlık diziydi bir hafta aradan bişey olmazdi. Bu ay 4 salı varmiş bu hamleyle GB 5 kere yayınlanmiş olacak
Olsun sorun yok.
3 bölümdür kaçırıyorum diziyi ne zaman yetişecem bilmiyorum. Karadayının da 1 bölümü bekliyor.
Yalan Dünya Cuma olmuş yorum yapmıyorsun konuda.

Olsun sorun yok.
3 bölümdür kaçırıyorum diziyi ne zaman yetişecem bilmiyorum. Karadayının da 1 bölümü bekliyor.
Yalan Dünya Cuma olmuş yorum yapmıyorsun konuda.
Beğendim yaa postunu
Karasızım kötümü yaptı iyi mi bilemedim😕 2 sevdiğim dizi aynı gün olacak