Pazar Gününün Reyting Analizi (09 Mart 2014)

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,680
Puanı
860

Pazar gününün reyting sonuçları belli oldu.

Survivor yine zirvede!

Star TV ekranlarında cumartesi , pazar ve pazartesi günleri ekrana gelen Survivor yarışması bu pazar da zirvenin sahibi oldu. Program , TOTAL grubunda 11.26 , AB grubunda ise 12.88 reyting alarak günü rahat bir şekilde zirvede tamamladı. Yalnız geçen haftaki açılış reytingine bakılırsa programın düşüş yaşadığı gözlerden kaçmıyor.

Küçük Gelin istikrarını sürdürüyor!

Smanyolu TV'nin bu sezonki bombası olarak nitelendirilen Küçük Gelin bu hafta da ortalama sonuçlarını almaya devam etti. Dizi , TOTAL grubunda 9.23 , AB grubunda ise 3.65 reyting alark başarılı bir gün geçirdi.

O Hayat Benim'den süpriz atak!

Fox TV'nin birkaç hafta önce başlattığı ve yükselen grafiği ile dikkatleri üzerine çeken O Hayat Benim dizisi bu hafta atak yaptı. Dizi , TOTAL grubunda 6.07 , AB grubunda ise 4.55 reyting alarak her iki kategoride de günün en çok izlenilen 2. dizisi oldu. Dizinin istikrarına bakılırsa kısa zaman içerisinde 7 reytingleri görebilime durumu yaşanabilir.

Güneşi Beklerken her zamanki gibi!

Kanal D'nin sevilen gençlik dizisi Güneşi beklerken bu hafta TOTAL grubunda 5.02 reyting alarak geçen haftaya göre düşüş yaşarken , AB grubunda 8.44 reyting alarak yükseliş yaşadı.

Doksanlar biraz toparlandı!

ATV'nin sevilen komedi dizisi Doksanlar yeni gününe yavaş yavaş alışıyor diyebiliriz. Dizi bu hafta TOTAL grubunda 3.33 , ab grubunda ise 3.45 reyting alarak önümüzdeki haftalar için umut verdi.

Günün sonuçlarını ayrıntılı görmek için linke tıklamanız yeterli ;
https://fav10.net/forum/threads/9-mart-2014-pazar-reyting-sonuçları.215155/
HAYRETTİN PINARBAŞI
https://twitter.com/hayrettinpnrbs

Survivor çok iyi gidiyor bu sezon.

Güneşi Beklerken'in Ab grubunda da olsa yükselmesine sevindim.

emeğine sağlık.

o hayat benim tebriği hakeden yapım olmuş.

O Hayat Benim'den süpriz atak!

Fox TV'nin birkaç hafta önce başlattığı ve yükselen grafiği ile dikkatleri üzerine çeken O Hayat Benim dizisi bu hafta atak yaptı. Dizi , TOTAL grubunda 6.07 , AB grubunda ise 4.55 reyting alarak her iki kategoride de günün en çok izlenilen 2. dizisi oldu. Dizinin istikrarına bakılırsa kısa zaman içerisinde 7 reytingleri görebilime durumu yaşanabilir.

-----------------

atakların devamını bekliyoruz OHB pazar günü yayınlanan en kaliteli dizidir bence ..