Paul Walker Hayatını Kaybetti

berkann

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,723
Puanı
1,060
sDP4GL2sm0BYmi0no6lIsNkR.jpg

Fast and Furious serisinin başrol oyuncusu Paul Walker bir trafik kazasında hayatını kayıp etti. Los Angeles'ın kuzeyinde olan kazada Paul Walker ile birlikte 1 kişinin daha öldüğü açıklandı.

40 yaşındaki Hollywood yılıdızı Paul Walker 2001'den bu yana Fast and Furious filmlerinde 6 kez oynamıştı. 7.sinin bugünlerde çekilmeye devam ettiği filmde Paul Walker da oynayacaktı.

article-2516303-19BF93FE00000578-655_964x680.jpg

Geceden beridir bu haberi haberleri okuyorum:( Gerçekten üzücü. Adamı bende hiç bir filmde izlemedim (hızlı &öfkeli serisi dahi) ama üzüldüm😕 Keşke bi dizide oynasaymiş:( Arabasının modeli de 2005 Porsche Carrera GT'imiş:(

Buda son görüntüleri:(

oha inanmıyorum :T
Allah rahmet eylesin :(,şuan şoktayım gerçekten , hızlı ve öfkeli filmlerini seyrettim sadece :(
:T

------------------------------------------------------------------------------------------------
Bir seveninin twitter hesabında yazdığı gibi:

Biz seni Hızlı ve Öfkeli filminde sevdik. Ölümünün yine hız yüzünden bir araçta olması hayatın garip cilvesinden başkası olamaz
--------------------------------------------------------------------

Son düzenleme:
Haberi görünce şok oldum.

Hızlı ve Öfkeli serisinde izlemiştim sadece ama filmde çok iyiydi, üzüldüm gerçekten :(

Daha Hızlı Ve Öfkeli 7'yi, 8'i, 9'u hatta 10'u izleyecektik nereye be Paul Walker :( Çok üzüldüm gerçekten çok sevdiğim bir oyuncuydu :(

Hızlı ve Öfkeli serisinin unutulmaz oyuncularındandı. Çok başarılı bir oyuncuydu. Genç yaşta hayatını kaybeden ünlüler listesine adını yazdırdı. Hızlı ve Öfkeli 7'de de rol alacaktı. Trafik kazası yüzünden birçok kişiyi kaybettik ve kaybetmeye de devam ediyoruz. Allah rahmet eylesin.

Kaderin bi oyunu işte o kadar araba yarışı, hız konularında film çek sonrasında araba kazasında vefat et. :( Genç yaşta ölmesine çok üzüldüm mekanı cennet olsun. :(

Üzücü bir olay gerçekten. Genç daha. İyi oyuncuydu. Allah geride kalanlara sabır versin.

Reyiz daha seri bitmeden bıraktı bizi.
Bundan sonraki Fast Furios filmlerini izlemeyeceğim.
Kimse onun yerini tutumaz.