Yeme-İçme Patito

Tolstoyevski

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
39,953
Puanı
1,061
Web Sitesi
www.ataturkungencligehitabesi.com
Bir BİM harikası. Tırtıklı (Ruffles gibi) versiyonu ayrı, sade (Lays) versiyonu ayrı güzel. Ama ketçaplısı pek olmamış gibi. Ayrıca her birinde yağı biraz fazla kaçırmışlar fakat benim gibi sıska bireyler için pek de sorun değil, en fazla birkaç günlüğüne Sivil Ç'yi misafir edersiniz yüzde. :) Tuzu ise özellikle paketin sonlarına doğru kendini gereğinden fazla gösteriyor, tek faydası insanı daha çok su içirmeye teşvik etmesi. Fakat tuz ve yağını biraz daha azaltsalar piyasadaki Lays'i de Ruffles'ı da kalite olarak sollayabilirler. Şimdilik f/p açısından en iyisi kendi liginin, içi boş hava değil.

images (4).jpg

Son düzenleme:
f/p yi olayın içine katarsak 25 kr luk Lays , doritos her neyse en iyisidir :A içinde 1 tl likten fazla vardır diyecem de 1lik yok 1.50luk var onda da 50 kr lukta ki kadar var :A neyse özet geçeyim 25 kereşe verin 1lik yiyin :A

benim içinde en iyi markalar diğerlerine 2.5 tl veriyorsun içi boş bunlar 1.7 tl ve nerdeyse 2.5 tl lik lays rufflesların 2 katı :D tadıda güzel daha ne olsun :D
ama eskisi kadar çok yemiyorum yüzü çok yağlandırıyor cipsler

Evet dibine gelmeden herşey güllük gülistanlıkken dibini gördüğünüzde kırıntılar ve tuzlar elinize yapişir, yüzünüz bi ekşir bütün modunuz kaybolur.