2021 Passing - Film Yorumları

Dosi

Konu Sahibi
Süper Mod.
Yılın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
113,957
Puanı
1,060

Passing

Tür:
Dram
Süre: 98 dakika

Yönetmen: Rebecca Hall
Senaryo: Rebecca Hall, Nella Larsen

Oyuncular:
Tessa Thompson
Ruth Negga
André Holland

IMDb Linki

Puanlar:
IMDb: 6.7/10
Rotten Tomatoes: 90%
Metacritic: 85/100

Filmin Fragmanı:

Filmle ilgili yorumlarınızı bu başlık altından yapabilirsiniz.​

Reactions: Angelica
Siyah-beyaz çatışmasını iki eski arkadaşın yıllar sonra karşılaşmaları üzerinden anlatan bir filmdi. İzlerken baygınlık geçirten senaryosuna bir de siyah beyaz oluşu eklenince 100 dakika geçmek bilmedi.

2/10

Bu puanı vermek için mi bana konusunu aç dedin

Bakalım @Araf kaç puan verecek.

Reactions: Araf and serhatt
Senin 2 puanların yüzünden filmlerin ortalaması düşüyor. Bu kadar da sanat düşmanı olma be.
Ben hak edene hak ettiğini veriyorum, senin gibi ortalaması yüksek olsun diye bol keseden hak etmediği puanları veremem.

Reactions: Araf
Ben hak edene hak ettiğini veriyorum, senin gibi ortalaması yüksek olsun diye bol keseden hak etmediği puanları veremem.
Her sevmediğin filme "2 puan" dersen, aynen hak ettiğini vermiş olursun.
Hani filme dair hiçbir detay da vermiyorsun, "baygınlık geçirtti" mükemmel bir açıklama.

@serhatt (Temsili):

Reactions: serhatt
Ya her sevmediğim filme 2 verdiğimi nereden uyduruyorsun kanıt var mı elinde?

Ne detay vereyim adını bile anmak istemiyorum.
İki kadın yıllar sonra karşılaşıyorlar bir otel odasına gidiyorlar, kocası geliyor saçma sapan diyaloglar vs. Ondan sonra diğer kadın evine gidiyor bu sefer arkadaşı evine geliyor siyah-beyaz çatışması içeren birkaç konuşma ardından sessizlik vs. ne detayı vericem ben buna.

Çok gözüme batmaya başladı bu olay da, o yüzden dikkatimi çekti.
@bazinga bile daha merhametli davranıyor oylarken. Bir filme duygusal bağ kuramadığını söyleyip "2 puan" vermişti. Hatta o filmin adı, "Crouching Tiger, Hidden Dragon" gibi bir şeydi Ang Lee'nin.
@bazinga mesela bu filme 5 puan vermş, sana göre daha iyi. En azından açıklama da yapıyor uzun uzun.

2 verdiğim ya ilk ya da ikinci filmdir bu, nesi gözüne battı pardon??

Sana özel yaptım işte açıklamamı. Ben admin kadar professional değilim.

2 verdiğim ya ilk ya da ikinci filmdir bu, nesi gözüne battı pardon??

Sana özel yaptım işte açıklamamı. Ben admin kadar professional değilim.
Bu saydığım üçüncü film oldu, belki görmediğim birkaç film daha vardır.

@bazinga zaten film gurmesi, bir zahmet profesyonel olsun. Sen Aşk-ı Memnu izleyip Bihter'e ağlarken, o yabancı dizi ve film kültürünü artırıyordu. Bir zahmet olsun yani.

Diğer ikisini göster ben hatırlamıyorum.

Herkesin ilgi alanları farklı, ben entrika sever biri olarak dizilere bağımlıyım.

Diğer ikisini göster ben hatırlamıyorum.

Herkesin ilgi alanları farklı, ben entrika sever biri olarak dizilere bağımlıyım.
I'm Your Man ve The French Dispatch. Onu da ben söylüyorum, kendisi bilmiyor daha.

Entrikalı yabancı diziler izleyebilirsin, o da iyidir, farklılık olsun.

I'm Your Man ve The French Dispatch. Onu da ben söylüyorum, kendisi bilmiyor daha.

Entrikalı yabancı diziler izleyebilirsin, o da iyidir, farklılık olsun.
Kötü filmlere sizlerin aksine hak ettikleri üzere düşük puanları yapıştırmaya devam edeceğim.

Ecnebiler ilgimi çekmiyor, yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı.

Kötü filmlere sizlerin aksine hak ettikleri üzere düşük puanları yapıştırmaya devam edeceğim.

Ecnebiler ilgimi çekmiyor, yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı.
O sana göre kötü film işte. Senin filmlerle aran olmadığı için ya da yeni yeni aran olduğu için sıkılıyorsun.
Entrika olsa bayıla bayıla izlersin.

İstediğin tarzda yakınlaşma sahnelerini çeken de ecnebiler bu arada ve halen daha Six Feet Under'a başlamadın.

Her film herkese göre aynı olacak diye bir şey mi var?
Benim 2 verdiğime sen yüksek verirsin senin 2 verdiğine ben yüksek veririm fazla büyütüyorsun.

Türk olsun mesafeli olsun.
Başlamadım, başlayacağım da meçhul.