Pascal Nouma, Poyraz Karayel'e Konuk Olacak!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,202
Puanı
1,059
Pascal Nouma, Poyraz Karayel'e Konuk Olacak!

Kanal D'nin sevilen dizisi Poyraz Karayel'e sürpriz bir isim konuk olacak!

Yapımcılığını Limon Film'in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Çağrı Vila Lostuvalı'nın oturduğu, başrollerinde İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar, Özkan Uğur, İdil Fırat, Hare Sürel, Fırat Çelik ve Öykü Çelik gibi isimlerin yer aldığı yapıma, Beşiktaş'ta oynamış olan ve Survivor yarışmasında da adını sıkça duyuran Pascal Nouma konuk olacak.

Poyraz Karayel, yeni bölümüyle yarın akşam 20:00'de Kanal D'de!

Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

Nasıl bir rolde oynayacağını merak etmedim değil.

Google'a Poyraz Karayel Beşiktaş yaz birçok video ile karşılaşacaksın. Senarist hasta Beşiktaş'lı sürekli takımımızdan bahsediyor.
erler filmin eski senaristleride beşiktaşlıydı ama bukadar abartmıyorlardı çarşıyada destek verdiler ve dava açıldı ve işidi işlemeside dahil galiba ahmet yurdakul ozan yurdakul ve ömer genç ce tuzak mı kurdular bunlar çarşıya destek veriyormu

Bu yüzden Arka Sokaklar yayından kaldırıldı diyordun? Eee dizi Kanal D'de yayınlanmaya devam ediyor. Senin bütün tezlerin yalan çıktı.

pascal nouma şaklabanın teki bence dizide gözkmesi reyting getireceğine reyting kaybettirir

Tüm Beşiktaşlılar akın eder diziye lütfen kıskanmayalım.
Pascal gelmeyip Turbo'mu gelecekti?
olay pascal veya turbo değil
demek istediğim farklı bişey? dizilere magazin konularında boy gösteren hiçbir vatandaşın transfer edilmesinden yana değilim
sadık izleyicilerine hakarettir bu ? senaryoyu ciddiyetten uzaklaştırır

Poyraz Karayel'de futbol (Beşiktaş) muhabbeti dönüyor. Pascal'da bizim eski oyuncumuz senaryo gereği rol alacak. Başka bir şey yok yani kalıcı da değil.

pelin kaldırdı Aydın doğan ben seyrediyorum dedi ve geri aldı
Ya bırak Aydın Doğan'a baskı yaptılar dedin. Demek ki adamı baskılar yıldıramamış. Veya hiç baskı yapmamışlar.

dizide khaleesi veya margaery hayranı yokmu mesela
hanı konu gereği çağırdıkları bölüm bende bakardım, senaryo icabı gelseler şöyle bir tur atıp çıksalar yeterli

pascal ın nesine bakalım mor bir vatandaş işte @xemrexxx nin ali lukunkusu gibi bişey
)

Kırgın Çiçekler'de var mı o dediğin isimlerden.
Kemal'ı izlerken ayılıp bayılıyorsun ama.

Kırgın Çiçekler'de var mı o dediğin isimlerden.
Kemal'ı izlerken ayılıp bayılıyorsun ama.
öyle bir dizi seçtinki soracak , kızlar konusunda enflasyon yaşanıyor
) kırgında sayacağım 10 tane güzel kız var nerdeyse? senin kemale sıra gelene kadar gün akşam olur ayrıca kırgının khalesiye de ihtiyacı yok, hepsi birer khalesi
) yeterki soyunmayı kabul etsinler