Pasaport'un Yeni Sunucusu Tuğçe Özbudak!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,354
Puanı
809
İzleyenlerin yakından tanıdığı, Adanalı ve Nuri gibi dizilerdeki karakteri ile çok sevilen Tuğçe Özbudak, Ümit Erdim ile birlikte Pasaport'u sunmaya başlıyor.

Her hafta bir talihliyi yurt dışına tatile gönderiyor.
Tuğçe ve Ümit'in sokaklarda, geçerli bir pasaportu olan iki yarışmacı bulması ile başlayan Pasaport, eğlenceli bir rekabetle kazanan kişiye aynı gün içinde tatile gitme imkanı sunuyor.

Pasaport'ta yarışmacılar kendilerine verilen görevleri, kısıtlı bütçe ve zaman içerisinde yerine getirmek zorundalar. Bol koşturmalı, heyecanlı ve komik anların yaşandığı yarışmada zeka, hız, ikna kabiliyeti ve bütçe yönetimini doğru kullanan ve havaalanına ilk gelen yarışmacı yurtdışı tatilini kazanıyor.

Sunucuların da kendi içlerinde keyifli bir rekabet yaşadıkları Pasaport her Cumartesi Star'da!

ImageView.ashx

Tuğçe Özbudak hamlesi iyi sayılabilir ama Hande Sarıoğlu'nun yerini doldurabilecekmi burası merak konusu olacak...
Tuğçe Özbudak'ın başarılı bir oyuncu olduğunuda hatırlatmak lazım. Adanalı'da canlandırdığı Pınar karakteri ile ilgiyi üzerine çekmişti...
Tuğçe Özbudak'a başarılar dilerim...

Bence iyi bir seçim olmuş... Programa biraz baktım Tuğçe Özbudak'ın başarılı olduğunu söyleyebilirim...

Programa az önce rast geldim, karlar arasında eğlenceli bir bölümdü, takılıp gidebilirdim aslında ama yarışmacılardan biri beni rahatsız etti nedense. :)

Star bu yarışmayı bitirmeyecek galiba, başladığı zamandan beri reytingleri iyi değil ama iki yönetimdir direniyor. :)

şuankendisi beya tv de program sunuyor. iyi tercih diyenler bir baksın isterse :)))))