Senin de seçimlerin değişik bu aralarHafta bizim için çok kötü geçmişti ve en sevmediğimiz hatta @serhatt 1 verdiği kişiyi seçmiş anketde @ForumdashBu aralar abicim erkek seçimleri çok tartısılıyor
Senin de seçimlerin değişik bu aralarHafta bizim için çok kötü geçmişti ve en sevmediğimiz hatta @serhatt 1 verdiği kişiyi seçmiş anketde @ForumdashBu aralar abicim erkek seçimleri çok tartısılıyor
İçi geçmişler ordusu .ss
İyice bunadı .ssHafta bizim için çok kötü geçmişti ve en sevmediğimiz hatta @serhatt 1 verdiği kişiyi seçmiş anketde @ForumdashBu aralar abicim erkek seçimleri çok tartısılıyor
Seçimlerimi aserata yolladım gerçekten çok bayılacanız bir süpririzim olucak @serhatt @ForumdashSenin de seçimlerin değişik bu aralar
Senide yanına çekiyordu dünkü adamı seviyor diyeİyice bunadı .ss
Haksız mıydım
Merakla bekliyorum
Pis yalancı .ssSenide yanına çekiyordu dünkü adamı seviyor diye
Beklentiyi düşük tutuyorum yine de
bu
Aynen öyle yap Demirciğimi beğenmıyorBeklentiyi düşük tutuyorum yine de
Bu 🤮bu
Demirciğimi beğenmeyen birisinArtık zevklerinden şüphe duyar oldumİnş yabancıdır
Cidden mi kime inanacağımı şaşırdım. 😱
Beğenmedim hiç birini. İyi seçimler olmamış@Çiğdem @xBUGRAx @mrt-06 @serhatt @Yiğitt @Bully @Özgür @xemrexxx @kerem @Dosi @alperuz @denizz19 @vadikızı @Forumdash @Sherlock @Turkuazz @batuhankaralar @Ahmed @eskici @S.G.A.T. @hayret bi şey @Harunnn60 @Hachiko @mesmeso61 @Emre Ozansoy @MasacRE @dreamy @RevaN @MayısKralı @The_Erinch @Maskeli Fedai @yigit_00
Aksine ikisi tamamen farklı
Yorum yapmasan daha iyiydi ben diss'leri düzeltmeye gidiyorum.Beğenmedim hiç birini. İyi seçimler olmamış
Herşey bu konuya yorum almak içindiyse git geri çek. Bu gece forumdaki son gecemiz değil nasıl olsa😉Yorum yapmasan daha iyiydi ben diss'leri düzeltmeye gidiyorum.
Hayır onun için değildi tabii ki.Herşey bu konuya yorum almak içindiyse git geri çek. Bu gece forumdaki son gecemiz değil nasıl olsa😉
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?