Pargalı'ya Teklif Yağıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan *Dream*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,517
Puanı
710
okan-yalabik.jpg

Muhteşem Yüzyıl'da canlandırdığı Pargalı İbrahim karakteri ile tüm dikkatleri üzerine çeken Okan Yalabık diziden ayrılıyor.Pargalı İbrahim karakteri ile hafızalara yer edinen ve bu rolü ile bir çok ödülde kazanan başarılı oyuncu yapımcıların yeni gözdesi haline geldi.Yeni sezon için şimdiden bir çok dizi teklifi alan Okan Yalabık'ın ne karar vereceği ise merak konusu

Biraz ara vermeli bence. Ocak 2014'te tekrardan dönebilir yeni bir diziyle bence..

okan yalabık ın kalitesi hatırla sevgili dizisinde apaçık ortadaydı o dizide muhteşem oynadı nejdet karakteriyle ama bu kadar popüler değildi

muhteşemde tam klasını ortaya koydu eğer yapımcıların yönetmenlerin dikkatini hatırla sevgilide çekmeyip burda çekmişse bu yönetmenlerin aptal olduğunu gösterir demekki oyunculuğa değil popüler oluşuna bakıyorlar ??

oyuncunun dibi adam onlarca teklif gelir bence gene dönem dizsinden devam etsin hatırla sevgili-bksu ve my de çok iyiydi :D

Evet Hatırla Sevgili'den beridir kalite adam:bağır: Beren ve Okan o diziyi AB'de 1ciliğe taşiyordu:bağır:

Çok başarılı bir oyuncudur, Yılan Hikayesi'nde de Tayfun rolü iyiydi. :)

Serseri dizisi filan sevdiğim oyunculardan biri...

Okan Yalabık'ı Serseri dizisiyle hatırlıyorum daha çok ve o tür dizilerde yer almasını isterim. :)

"Sen kimsin be adam" unutulmazdır benim için :D Biraz ara vermeli yeni projelere başlamak için

okan yalabık gel bizim okulun tiyatrosunda oyna hemde bedavaya

Hatırla Sevgili'de çok iyiydi gerçekten o diziyi baştan sona izledim yaşımdan dolayı siyasi bölümleri çok anlamamıştım ama çok güzeldi. O diziden öğrendim bir şeyler. Avrupa Yakasında konuk oyuncu olmuşlardı Beren Saat ile o da çok güzeldi. Burhan Necidet diyordu. :D

Hatırla Sevgili'de çok iyiydi gerçekten o diziyi baştan sona izledim yaşımdan dolayı siyasi bölümleri çok anlamamıştım ama çok güzeldi. O diziden öğrendim bir şeyler. Avrupa Yakasında konuk oyuncu olmuşlardı Beren Saat ile o da çok güzeldi. Burhan Necidet diyordu. :D

o dizide zaten farkını ortaya koymuştu kaliteli oyuncu olduğu ordan belliydi bir anda başrolden daha çok dikkat çekti ..

aslında her dizisinde kalitesini konuşturan biri

muhteşemde popüler oldu sadece ..

- - - Ekleme - - -

o dizide zaten farkını ortaya koymuştu kaliteli oyuncu olduğu ordan belliydi bir anda başrolden daha çok dikkat çekti ..

aslında her dizisinde kalitesini konuşturan biri

muhteşemde popüler oldu sadece ..